Sorduğun soruyla pek bir alakası yok ama başımdan bunlar geçti anlatmak istedim senin tercihin
Bundan 1.5 hafta öncesinde netspeed adlı firmayla anlaşma imzaladım. Taahhütsüz olduğu için ilgimi çekmişti yapmam gereken her şeyi yaptım ve aboneliğimi aktif hale getirip mesaj yolladılar: "Kullanıcı bilgileriniz .... dır. Giriş yaparak internete bağlanabilirsiniz." diye. Modemi bağladığım zaman DSL ışığımın yanmadığını fark ettim. Teknik ekip ile iletişime geçip sorunumu anlattım. Arıza kaydı oluşturdular ve "48 saat içerisinde ekip gelip gerekli kontrolleri sağlayacaktır." dediler. Ertesi gün başka bir numaradan arandım ve bana "... saatinde müsait misiniz?" diye sordular. Fakat gelen giden kimse olmadı. Teknik ekibi tekrar aradığım zaman bana "Arıza kaydınız kapatılmış, yeniden açıyorum." dediler. Bekle bekle 1 hafta bekledim. En sonunda bir arkadaşım bana kendisinin aynı olayı yaşadığını 15 günlük tüketici cayma hakkı süresi geçtikten sonra aboneliğini iptal ettirdiği için o ayın faturasını ödemek zorunda kaldığını söyledi. Bu sebeple anında bende iptal ettirdim.
Kısacası kendilerini önermiyorum.