Merhaba,
Yaklaşık 10 yıldır 4-8 Mbps ADSL internet altyapısına sahip olduğumuz bölgemiz için 2 yıldır Türk Telekom'a altyapı başvurusunda bulunuyordum. Çoğu kişi gibi TTNET personelleri tarafından sadece oyalandırılıyordum. Fiber sözü alıyordum fakat söz verilen tarih geldiğinde bir kazı dahi yapılmamış oluyordu.
Sürekli başvuru dilekçesi gönderdim.
Telekom ilçe müdürlüğü'ne gittim sadece oyalandırıldım.
Twitter üzerinden Türk Telekom yöneticilerine ulaşmayı denedim fakat geri dönüş alamadım.
En sonunda linkedın üzerinden Türk Telekom Ceo'su ümit önal'a ulaştım. Sitemlerimi ve isteklerimi net ve temiz bir dil ile belirttim. Çok kısa sürede geri dönüş yaptı ve beni linkedın üzerinden Türk Telekom destek hesabına yönlendirdi. Kısa sürede bana ulaşıldı ve 14 gün sürecek bir çalışma başlatılacağı söylendi. Ertesi gün kalktığımda Telekom ekipleri çalışmalarına çoktan başlamıştı.
Eki Görüntüle 850439
Eki Görüntüle 850440
Çalışmalar yaklaşık 14 gün sürdü.
Sokağımıza konulan tip-7 saha dolabı kısa sürede aktif oldu ve 100Mbps VDSL hizmeti alabildim.
Size tavsiyem, ulaşabilirseniz yönetim ekibinden birilerine ulaşmanız. Zira onlar sizi özel bir destek ekibine yönlendiriyor ve destek ekibi sizinle ciddi şekilde ilgileniyor.
Teşekkür ederim.