Türk Telekom altyapı başvuru sürecini hızlandırmak

tariquemos

Decapat
Merhaba,
Yaklaşık 10 yıldır 4-8 Mbps ADSL internet altyapısına sahip olduğumuz bölgemiz için 2 yıldır Türk Telekom'a altyapı başvurusunda bulunuyordum. Çoğu kişi gibi TTNET personelleri tarafından sadece oyalandırılıyordum. Fiber sözü alıyordum fakat söz verilen tarih geldiğinde bir kazı dahi yapılmamış oluyordu.
Sürekli başvuru dilekçesi gönderdim.
Telekom ilçe müdürlüğü'ne gittim sadece oyalandırıldım.
Twitter üzerinden Türk Telekom yöneticilerine ulaşmayı denedim fakat geri dönüş alamadım.
En sonunda linkedın üzerinden Türk Telekom Ceo'su ümit önal'a ulaştım. Sitemlerimi ve isteklerimi net ve temiz bir dil ile belirttim. Çok kısa sürede geri dönüş yaptı ve beni linkedın üzerinden Türk Telekom destek hesabına yönlendirdi. Kısa sürede bana ulaşıldı ve 14 gün sürecek bir çalışma başlatılacağı söylendi. Ertesi gün kalktığımda Telekom ekipleri çalışmalarına çoktan başlamıştı.

Çalışmalar yaklaşık 14 gün sürdü.
Sokağımıza konulan tip-7 saha dolabı kısa sürede aktif oldu ve 100Mbps VDSL hizmeti alabildim.

Size tavsiyem, ulaşabilirseniz yönetim ekibinden birilerine ulaşmanız. Zira onlar sizi özel bir destek ekibine yönlendiriyor ve destek ekibi sizinle ciddi şekilde ilgileniyor.

Teşekkür ederim.

Yönetim ekibine defalarca ulaştım, Ümit Önal ve diğer birçok yönetici ile defalarca konuştum fakat senin kadar şanslı olamadım. Cimer'e yazdım 15 gün içinde bütün mahalleyi kazdılar ve VDSL sonunda geldi.
Hayırlı olsun güle güle kullan.

O zor iş mahalleden istek çok olsa yapıyorlar ama millet zaten 10 liranın cimriliğini yapıyor.
Bizim öteki ev VDsl aramızda 200 metre var bizim sokağın sonunda VDsl. Artık santral değiştirmeye çalışıyorum.
Bu arada hayırlı olsun.

Öncelikle hayırlı olsun. 100 Mbit VDSL hizmeti mi geldi? Maşallah zahmet etmişler! Bu yönetime yazılarak olacak iş değil. Liyakat ile olacak iş. Tepeden tırnağa kadar telekomünikasyon işinden anlamayan eleman işe alırsan olacağı bu. Bence görüşmeniz sizin işinizi görmüş ama siz işiniz görüldü diye böyle düşünecekseniz sıkıntı. Size bu hizmeti vermek zorunda yapmıyorsa ses çıkarmak gerek. Yok CEO'ya ulaştım yazdı işim halloldu falan değil. Ders almazlarsa başkasına da aynısını yapacaklar.

Teşekkür ederim.
Aslında pek de farklı değilmiş durumumuz.

Doğru söylüyorsunuz. Fakat ben bu düzeni asla savunmuyorum. Zaten işin buraya gelme sebebi de İlçe Müdürlük'teki ilgisiz personeller ve büyük ihtimal planlama bölümü. Liyakat sorunu ise Türk Telekom özelinde değil neredeyse tüm devlet ve özel kuruluşlarda var. İş ahlakı maalesef yerlerde. Türk Telekom'u BTK'ya şikayet etmek dahi bir anlam taşımıyor artık.
Teşekkür ederim. Ben de ilk E-devlet üzerinden Açık Kapı ile başvurmuştum. Fakat BTK'ya yönlendirdiler. BTK da ilgilenmedi.

Cimere 18 yaş altı yazabiliyor muyuz?

18 yaş altı yazar mı emin değilim ama vatandaş olduğun için yaşın bir önemi olmayacağını düşünüyorum.
e devlet istiyo yazamıyon işte bende yazacaktım yazamıyom 18 yaş altı e devlette olmadığı için
hocam ne şekilde yazı yazdınız buraya yazarsanız seviniriz hem ben hem herkes faydalanabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…