Samett61 Kilopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 797 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2020 #11 FalconPaw dedi: Sadece fiber altyapı getirmelerini istedim oturduğum bölgeye. Özel hat değil dimi bu? Ücret almazlar dimi? Genişletmek için tıkla... Fiber altyapıyı her müşteri talep edebilir. Özel hat isteğe göre çekiliyor. Normal başvurularda ücret alınmaz.
FalconPaw dedi: Sadece fiber altyapı getirmelerini istedim oturduğum bölgeye. Özel hat değil dimi bu? Ücret almazlar dimi? Genişletmek için tıkla... Fiber altyapıyı her müşteri talep edebilir. Özel hat isteğe göre çekiliyor. Normal başvurularda ücret alınmaz.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 6 Temmuz 2020 #12 Samett61 dedi: Fiber altyapıyı her müşteri talep edebilir. Özel hat isteğe göre çekiliyor. Normal başvurularda ücret alınmaz. Genişletmek için tıkla... Özel hat nasıl isteniyor?
Samett61 dedi: Fiber altyapıyı her müşteri talep edebilir. Özel hat isteğe göre çekiliyor. Normal başvurularda ücret alınmaz. Genişletmek için tıkla... Özel hat nasıl isteniyor?
Samett61 Kilopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 797 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2020 #13 FalconPaw dedi: Özel hat nasıl isteniyor? Genişletmek için tıkla... Müdürlükle iletişime geç fakat bireysel kullanıcının altından kalkabileceği bir durum değil. Yüksek maliyetli bir durum.
FalconPaw dedi: Özel hat nasıl isteniyor? Genişletmek için tıkla... Müdürlükle iletişime geç fakat bireysel kullanıcının altından kalkabileceği bir durum değil. Yüksek maliyetli bir durum.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 6 Temmuz 2020 #14 TeknoFix29 dedi: Yaptırdığın saha dolabı sonuçları 52 Mbps çıkmamış mıydı? Genişletmek için tıkla... TT'ye göre 39 çıkıyor ölçümde 54 çıkıyor ama yine yavaş.
TeknoFix29 dedi: Yaptırdığın saha dolabı sonuçları 52 Mbps çıkmamış mıydı? Genişletmek için tıkla... TT'ye göre 39 çıkıyor ölçümde 54 çıkıyor ama yine yavaş.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 6 Temmuz 2020 #15 Samett61 dedi: Müdürlükle iletişime geç fakat bireysel kullanıcının altından kalkabileceği bir durum değil. Yüksek maliyetli bir durum. Genişletmek için tıkla... Çok şey yapmaya gerek yok ya Öylesine başvurdum. Belki getirirler.
Samett61 dedi: Müdürlükle iletişime geç fakat bireysel kullanıcının altından kalkabileceği bir durum değil. Yüksek maliyetli bir durum. Genişletmek için tıkla... Çok şey yapmaya gerek yok ya Öylesine başvurdum. Belki getirirler.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Temmuz 2020 #16 FalconPaw dedi: Özel hat nasıl isteniyor? Genişletmek için tıkla... Bu fiyatları vererek "Metro Ethernet" hizmetinden yararlanabilirsiniz.
FalconPaw dedi: Özel hat nasıl isteniyor? Genişletmek için tıkla... Bu fiyatları vererek "Metro Ethernet" hizmetinden yararlanabilirsiniz.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 6 Temmuz 2020 #17 TeknoFix29 dedi: Bu fiyatları vererek "Metro Ethernet" hizmetinden yararlanabilirsiniz. Eki Görüntüle 608999 Genişletmek için tıkla... Onlar ney ya TeknoFix29 dedi: Bu fiyatları vererek "Metro Ethernet" hizmetinden yararlanabilirsiniz. Eki Görüntüle 608999 Genişletmek için tıkla... Başımıza böyle fiyat çıkarmasınlarda. Öyle bir başvuruyla böyle bir fiyat çıkaracaklarını sanmıyorum. Ter bastı yeminle FalconPaw dedi: Onlar ney ya Başımıza böyle fiyat çıkarmasınlarda. Öyle bir başvuruyla böyle bir fiyat çıkaracaklarını sanmıyorum. Ter bastı yeminle Genişletmek için tıkla... Detaylara baktımda. Satış olarak upsell yazıyor. Ne olmuş yani? Ne demek bu? Son düzenleme: 6 Temmuz 2020
TeknoFix29 dedi: Bu fiyatları vererek "Metro Ethernet" hizmetinden yararlanabilirsiniz. Eki Görüntüle 608999 Genişletmek için tıkla... Onlar ney ya TeknoFix29 dedi: Bu fiyatları vererek "Metro Ethernet" hizmetinden yararlanabilirsiniz. Eki Görüntüle 608999 Genişletmek için tıkla... Başımıza böyle fiyat çıkarmasınlarda. Öyle bir başvuruyla böyle bir fiyat çıkaracaklarını sanmıyorum. Ter bastı yeminle FalconPaw dedi: Onlar ney ya Başımıza böyle fiyat çıkarmasınlarda. Öyle bir başvuruyla böyle bir fiyat çıkaracaklarını sanmıyorum. Ter bastı yeminle Genişletmek için tıkla... Detaylara baktımda. Satış olarak upsell yazıyor. Ne olmuş yani? Ne demek bu?
M Murat 25 Yoctopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #18 FalconPaw dedi: Özel hat nasıl isteniyor? Genişletmek için tıkla... Benim kabloda kopukluk var ne yapmam lazım?
FalconPaw dedi: Özel hat nasıl isteniyor? Genişletmek için tıkla... Benim kabloda kopukluk var ne yapmam lazım?