Türk Telekom altyapı çekerken ön başvuru iptal edilir mi?

Hocam maili bulamadım ki. Nereden bulabilirim?

Hocam mail attım destek aradı mailden dolayı 5 Eylül'e kadar süreç tamamlanacak ben takip edeceğim falan dedi hala olmazsa ön başvuru yapmayı düşünyorum.
Hocam aynı durumdan muzdaribim. Ön başvuru yaptıysanız, nasıl bir süreçten geçtiniz?

Hocam aynı durumdan muzdaribim. Ön başvuru yaptıysanız, nasıl bir süreçten geçtiniz?

Ön başvuru yaptım yaptıktan sonra sorguladığımda site hata veriyor kimse aramadı başvuru yaptınız diye hiçbir şey olmadı yani. Fiber kutusu da takıldı ancak ön başvurunun sürece etkisi olmadı.

Ben de 2 gün önce ön başvuru yaptım sonra saha ekibinden birinin numarası bir şekilde elime geçince TT müşteri hizmetlerini arayıp 5-6 farklı temsilciye yönlendirilmemle birlikte ön başvurumu iptal ettirdim ancak internet sitesinde randevu sorgulamada hâlâ başvurum görünüyor. Müşteri temsilcisi zaten başvurunuz "yapılandırılıyor" görünüyor demişti. Ne anlam ifade ettiğini çözemedim.

Hocam bir arkadaşa soruştum sizi arayıp onay isteyecekler o zaman reddedin demişti. İmza atmadıkça sözlü onay işe yaramıyor galiba.

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Bu işler hakkında bir türlü emin olamıyorum müsaitseniz şu bana ait konuya

(Konu 'Bina içine telefon kablosu çekildi ama kutuya bağlanmadı'
Bina içine telefon kablosu çekildi ama kutuya bağlanmadı )
bakabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…