Türk Telekom altyapı iyileştirme çalışmaları ne zaman biter?

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Türk Telekom Magnet kullanıyorum, yaklaşık 1 aydır ne mobil veri çekiyor ne de normal internet. Müşteri hizmetlerini aradığımda da çalışma olduğunu söyledi ama ne zaman biteceğini söylemedi. Sizce tahmini ne zaman biter? Yaşadığım yerde altyapı da yok (internet sadece gece 12 buçuktan sonra normale dönüyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom magnet kullanıyorum, yaklaşık 1 aydır ne mobil veri çekiyor ne de normal internet. Müşteri hizmetlerini aradığımda da çalışma olduğunu söyledi ama ne zaman biteceğini söylemedi. Sizce tahmini ne zaman biter? Yaşadığım yerde altyapı da yok (internet sadece gece 12 buçuktan sonra normale dönüyor).

Bizde 1 hafta sürmüştü değişiklik gösterebilir kimse net bir şey söyleyemez.

Bizde 1 hafta sürmüştü değişiklik gösterebilir kimse net bir şey söyleyemez.

Hocam peki bu süreç 2-3 aya kadar çıkma imkanı var mı YouTube bile açılmıyor.

Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin sürecin nasıl işlediğini bilmediğim için bir şey diyemem normal şartlarda 2 3 aya çıkmaması lazım ama yine de bir sorun.

Müşteri hizmetlerini aradığımda da çalışma olduğunu söyledi ama ne zaman biteceğini söylemedi.

Aradığımı belirttim zaten süreyle ilgili hiçbir bilgi vermedi.

Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin sürecin nasıl işlediğini bilmediğim için bir şey diyemem normal şartlarda 2 3 aya çıkmaması lazım ama yine de bir sorun.

İnternet bugün düzeldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı