vrx0010
Zeptopat
Daha fazla
Merhaba, Ekim'den beri Türk Telekom'dan altyapı bekliyorum ön başvuru talebi açtım BTK üzerinden şikayet oluşturdum ama hep aynı terane, sol ve sağ binamda 1000 Mbps fiber var fakat bana ADSL'ya da VDSL bile vermiyorlar. Bunun için Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gittiğim de ise proje şefi ile konuştum, oralara bakılacak yılbaşından sonra gel konuşuruz dedi sonra sokağımda 1000 Mbps fiber oldugunu santralın 15 metre karşımda oldugunu söyledim siz 1000 Mbps'yi nereden biliyorsunuz gibisinden bir cümle kurdu. İşte bana fiberin saniye de kaç ışık yılı gittiğini falan anlattı neden anlattıgını da anlamadım. 1000 Mbps'yi biz yayıncılara, YouTuber'lara veriyoruz dedi sen istiyorsan 50.000 TL'ye yaparız dedi. Şu an da altyapı için bütçemiz yok deyip beni geri gönderdi 
Bana çözüm üretebilecek yardımcı olabilecek biri varsa çok minnettar olurum. Bina da yeni, Superbox ve magnet fiyatları da çok uçuk durumda.
Bana çözüm üretebilecek yardımcı olabilecek biri varsa çok minnettar olurum. Bina da yeni, Superbox ve magnet fiyatları da çok uçuk durumda.
Son düzenleyen: Moderatör: