Türk Telekom altyapı olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Hocam sizin fiber altyapınız var Türkiye standartlarında çok iyi bir altyapınız olduğunu diyebilirim paket yükseltebilirsiniz.

Fakat Türk Telekom ile bu kadar başınız ağrıdı neden daha düşük fiyat bulunan taahhüt olmayan fiyat olarak yüksek hız veren İSS değiştirme yapmadınız?

Altyapı çok iyi paket yükseltme yapmak mı istiyorsunuz?
eskiden oturduğum yerde adsl kullanıyordum. tt den başka iss de yoktu. cayma bedeli felan oluyordu. aynı interneti kapattırmadım, nakil yaptırdım.
İlginiz için teşekkür ederim. açıkçası bilmiyorum. paket yükseltme yaptığımda memnun kalmazsam yine aynı pakete dönmek istersem mağdur olur muyum? ya da yükseltebileceğim paket olarak hangi paketi önerirsiniz fiyat olarak paketlerin fiyatları yükselttikçe değişme oluyor mu?

Daha düşük fiyat bulunan,taahhütsüt servis sağlayıcılarını bilmiyordum yalnız bir ara başka iss ye geçmek için bir müracaat da bulundum da tt cayma bedeli olarak yüksek bir rakam çıkarınca kalakaldım. Öyle bir bağlıyorlar ki adamı akliniz hayaliniz durur. Şaştığım konudur ki cimer e bu sözleşmem olduğu halde yapılan fiyat artışının sebepsiz olduğunu, mağdur olduğumu yazdım, faturalarımı ve yapmış olduğum sözleşmeyi gönderdim, nasıl konunun çözümü için arayan soran olmadı şaştım doğrusu. Sanki biz para ödemiyoruz, vergi vermiyoruz, biz bu ülkede yaşamıyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı