Türk Telekom altyapı olup olmadığı nasıl anlaşılır?

eskiden oturduğum yerde adsl kullanıyordum. tt den başka iss de yoktu. cayma bedeli felan oluyordu. aynı interneti kapattırmadım, nakil yaptırdım.
İlginiz için teşekkür ederim. açıkçası bilmiyorum. paket yükseltme yaptığımda memnun kalmazsam yine aynı pakete dönmek istersem mağdur olur muyum? ya da yükseltebileceğim paket olarak hangi paketi önerirsiniz fiyat olarak paketlerin fiyatları yükselttikçe değişme oluyor mu?

Daha düşük fiyat bulunan,taahhütsüt servis sağlayıcılarını bilmiyordum yalnız bir ara başka iss ye geçmek için bir müracaat da bulundum da tt cayma bedeli olarak yüksek bir rakam çıkarınca kalakaldım. Öyle bir bağlıyorlar ki adamı akliniz hayaliniz durur. Şaştığım konudur ki cimer e bu sözleşmem olduğu halde yapılan fiyat artışının sebepsiz olduğunu, mağdur olduğumu yazdım, faturalarımı ve yapmış olduğum sözleşmeyi gönderdim, nasıl konunun çözümü için arayan soran olmadı şaştım doğrusu. Sanki biz para ödemiyoruz, vergi vermiyoruz, biz bu ülkede yaşamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…