Türk Telekom Altyapı Problemi

oozland

Hectopat
Yer
Salihli / Manisa
Daha fazla  
Meslek
Emlak Danışmanı
Arkadaşlar bir buçuk yıl önce taşındığım bina da internet altyapısı yoktu. Sürekli başvuru şikayet kayıtları vs. oluşturdum en sonunda binadaki ankastre kutusuna kablo bağlantısı gerçekleştirildi ancak herhangi bir internet sağlayıcısına başvurduğumda halen altyapı bulunmadığı söyleniyor. Kablo bağlantısı yapıldıktan sonra süreç nasıl işler ne yapmalıyım? Öneri ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bahsetmiş olduğum kablo bağlantıları ve kutunun fotoğrafları bunlar;

Ankastre kutusuna geldiyse daha ne olacak. Mecbur gelip bağlayacaklar. Siz tekrar gidin konuşun. Dairenizle kutu arasındaki kablonuzda da problem yoksa haliyle her türlü yapmaları gerekir.

Kutu ve dairem arasındaki bağlantının problemli olduğunu öğrenmem için ilk olarak teknik bir ekip gelip bu tarz bir sorunla karşılaşmak durumunda sanırım. Göndermiş olduğum fotoğrafların dışında altyapının tamamlanmış olması için başka bir işlem var mı?

Kardeşim dün bizede bağladılar duvara yazı yazıyolar onu çek müdürlüğe git kutu bağladılar de resmi göster senin adını alıp listeye yazacaklar bana da öğle yaptılar en geç 1 ay içind e açılacak dediler

Hemen gidiyorum müdürlüğe. Müşteri hizmetleriyle konuştum tekrardan durumu anlatıyorum güzelce sadece adresimi ve daire numaramı alıp altyapı hizmeti olmadığını söylüyor sağolsunlar. Onun dışında kesin bir tarih veremeyiz deniyor.

Kardeşim tt kutusu bağladılar ya sana
Hem kutunun hemde duvara yazılan yazıyı çek göster
Hızlı Resim - 20171023 144348

Kardeşim tt kutusu bağladılar ya sana
Hem kutunun hemde duvara yazılan yazıyı çek göster
Hızlı Resim - 20171023 144348

İlginiz için teşekkür ederim öncelikle. Dediğiniz gibi az önce fotoğraflarla birlikte Buca Telekom Müdürlüğüne gittim durumu anlattım. Sonuç olarak bana beklemem gerektiği, iletişim bilgilerimden bana geri dönüş sağlanacağı, gerekli kontrol ve testlerin yapılacağı söylendi ama olumlu bir geri dönüş almadım.

Olumlu olumlu kardeşim listeye aldılar seni sırayla gidip aktivasyonu yapacaklar çok talep var kentsel dönüşüm yüzünden birçok bina yapıldı sıra çok sen merak etme onlar aktive edince hemen arıyacaklar paket tarifeni seç diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…