Türk Telekom Altyapı Problemi

Arkadaşlar tekrar merhaba bugün Türk Telekomda çalışan bir tanıdıktan, bakır altyapı olmayacağı GPON diye bir şey geleceğini öğrendim tam olarak nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

Dostum bu ne saçma işmiş böyle, Keşke Altyapı varmı diye sormadan taşınmasaydın. Ben taşındığımda gittiğimiz evde Altyapı yokmuş 3 ay sonra gelir dediler, 3 ay sonra ise dediler ki bir 2 aya gelicek diye. Bende taşındım mecbur, Altyapım 100mbit destekliyor şu an 50mbit var gayet rahatladım.

Hocam GPON fiber oluyor. Yani o kutuya kadar fiber optik kablo ile kablo çekiyorlar. Ama ADSL'de bakır kablo ile çekiyorlar. Yani kısacası 100 mbite kadar internet alabilirsiniz.

Dostum bu ne saçma işmiş böyle, Keşke Altyapı varmı diye sormadan taşınmasaydın. Ben taşındığımda gittiğimiz evde Altyapı yokmuş 3 ay sonra gelir dediler, 3 ay sonra ise dediler ki bir 2 aya gelicek diye. Bende taşındım mecbur, Altyapım 100mbit destekliyor şu an 50mbit var gayet rahatladım.
Umarım daha fazla beklemem.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı