Türk Telekom altyapı sorunu

Manny

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar, 3 yıldır Türk Telekom'a altyapı için başvuruyorum. Kaç kez müdürlüğe gittim, dilekçemin durumunu sorgulattım, her gittiğimde farklı bir bahaneyle beni geri yolladılar. Şikayet etmediğim yer kalmadı, az ilerimdeki müstakil evlere bile fiber getirdiler ama 2 adım ötedeki evimize bakır kabloyla ADSL bile sağlayamıyorlar. Bu sorunun çözülmesi için ne yapmalıyım acaba? Aynı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar yardım edebilirse çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraderim üzülerek söylüyorum ama ne yazık ki bu sorunun çözümü oraya buraya şikayette bulunmak değil hakeza bu sorunun çözümü yok. Neden mi? Çünkü TT kendi isteğine göre ve kar edeceğini düşündüğü yerlere alt yapı döşüyor şimdilik. Zamanında 4 yıl aynı problemi yaşadım her aradığımda senin de dediğin gibi hep altyapı çalışmalarımız devam ediyor efendim en kısa sürede düzelecek efendim vs. vs. Neyse ki iş dolayısıyla şimdi Kocaeli/İzmit teyim. Her şey daha güzel :) Bekleme sen onları gelmezler..

Bende altyapı bekliyordum 4 senedir. 5 ay önce telefonla başvuru yaptım umursamadılar. Türk Telekom avcılar genel müdürlüğüne gidip başvuru ve sözleşme yaptık altyapı çalışmalarını başlattılar 23 gün sonra interneti gelip kurdular. Kısaca müdürlüğe gidip sözleşme yapmadığınız sürece ilgilenmezler.

Şöyle belirteyim. O fiber kablo geldiği noktada sınırlı bir sayıda evlere gidiyor. Sizin alt yapınızın olmaması tamamen fazla talep olmadığındandır. Ev müstakil mi? Değilse apartmandaki herkesin başvurmalarını rica et daha çabuk gelmesini sağlayabilirsin. Bizimkisi de öyleydi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı