Türk Telekom altyapı sorunu

100 Mbps pakete geçerek deneyebilirsin, sorun yaratacağını zannetmiyorum. Yaşatırsa bile 75 Mbps pakete geçersin en kötü.
Dslam kilidine takılmadığın sürece 100, en kötü 75 Mbps sıkıntısız alırsın TürkNet'te.

Ben şu an Türk Telekom kullanıyorum. Şöyle bir şey var. 100Mbps pakete geçince taahhüt kaldığı yerden devam ediyor ama 100 olmazsa tekrar 50Mbps pakete düşürmek istersem yeniden taahhüt başlıyor.

Ben şu an Türk Telekom kullanıyorum. Şöyle bir şey var. 100Mbps pakete geçince taahhüt kaldığı yerden devam ediyor ama 100 olmazsa tekrar 50Mbps pakete düşürmek istersem yeniden taahhüt başlıyor.
Taahhütlü ISS kullanmanın zararları...
Taahhütünün bitmesine ne kadar kaldı? Az bir zaman kaldıysa bekleyebilirsin sonrasında taahhütsüz bir ISS ile yoluna devam edebilirsin.

2022 Nisan :)
memnunum yani ama altyapım ne kadar destekli hala çözemedim.
Hat değerlerine bakarsak 100 alırsın gibi geliyor fakat geçtikten sonra hat değerlerine bakmamız daha sağlıklı olurdu.
Taahhütsüz bir ISS kullanıyor olsaydın, örneğin 100 Mbps pakete geçtikten sonra sürekli kopma sorunları vs. yaşaman durumunda paketindeki hızı rahatlıkla düşürebilirdin.
Dilersen 75 Mbps pakete geçebilirsin, sorun yaşamazsın rahatlıkla kullanabilirsin 75 Mbps'yi. 100 için ise garanti veremem bundan dolayı öyle demiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı