Çözüldü Türk Telekom altyapısı ile Kablonet kullanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Blackowl

Hectopat
Haziran ayında Superonline ile olan sözleşmem sona eriyor ve Kablonet'e geçmek istiyorum. Ancak altyapımı sorgulattığımda Kablonet'in herhangi bir altyapısı yok, Türk Telekom'un altyapısı ise maksimum 75 Mbps destekliyor. Türk Telekom altyapısı ile Kablonet'e geçebilir miyim?

Çözüm
Geçemezsin. Türknet gibi firmalar Türk Telekom kullanıyor ama Kablonet tamamen kendi altyapısını kullanan bir şirket.
Bende Vodafone var ve 6Mbps alıyorum 80TL falan hangi internete geçmeliyim? Vodafone sizin olduğunuz yerde fiber internet altyapısı var dedi sizce neye geçmeliyim bu arada Vodafone temsilcisi bayağı kötü nedeni evimizin internetini bilmediğimiz yere taşınıp gereksiz fatura ödedik 3 ay sorunumuz geçmedi almayın derim alacaksınız TürkNet nasıl sizce.

Bende Vodafone var ve 6Mbps alıyorum 80TL falan hangi internete geçmeliyim? Vodafone sizin olduğunuz yerde fiber internet altyapısı var dedi sizce neye geçmeliyim bu arada Vodafone temsilcisi bayağı kötü nedeni evimizin internetini bilmediğimiz yere taşınıp gereksiz fatura ödedik 3 ay sorunumuz geçmedi almayın derim alacaksınız TürkNet nasıl sizce.

Ev apartman dairesi mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı