Türk Telekom Ankara'da Port Açmıyor

Açık Kapı talep iletilebiliyor. Bazı yanıtlayan kişiler Telekom'a gidin diyebiliyor, sanırım uğraşmamak için. Ben de FTTH talebi ilettim, yatırımımız yok o bölgeye denildi. Deneyebilirsiniz.

Açık Kapı talep iletilebiliyor. Bazı yanıtlayan kişiler Telekom'a gidin diyebiliyor, sanırım uğraşmamak için. Ben de FTTH talebi ilettim, yatırımımız yok o bölgeye denildi. Deneyebilirsiniz.
AÇIK KAPI SİSTEMİ’NİN TÜRK TELEKOM’A YÖNLENDİRMESİ YOKTUR.CİMER ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ.

Açık Kapı Bürosu' na başvurduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Her hafta altyapı sorgulamadan sorguladım nihayet bugün başvuru yapabildim. Altyapı mı genişletildi yoksa bir kullanıcı aboneliğini sonlandırdığından port boşa mı çıktı bilmiyorum. Bence bir kullanıcı aboneliğini sonlandırdı çünkü tekrar sorgulama yaptığımda boş port olmadığı anlaşılıyor. Bu arada Türk Telekom'un konu hakkında bir yardımı da olmadı. Baştan sonra oyalama süreci yaşandı. Konuyu görüp umudunuzu bu Ümit Önalmış, Yusuf Kıraçmış falan buralarda aramayın. Üstte bahsettikleri gibi dilekçe verin, haftada bir sorulama yapın aboneliğini sonlandıran oluyor port boşa düşüyor.

Son düzenleme:
Mail adresini biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…