Türk Telekom arıza kaydı deneyimlerim

Ben bu internetle yaşıyorsam bu sorunu sende normal
2 kişi sorun yaşadı diye rezil olmuyor, sıktınız cidden köyde yaşayıp laf yapmayın.
kardeş boş yapmışsın. Körfez/kocaelinde yaşıyorum sanayi şehri ve bu sorunu yaşıyorum çıkamadım işin içinden.

Ben bu internetle yaşıyorsam bu sorunu sende normal Eki Görüntüle 1115850

Hocam bir de arıyoruz arıza kaydı oluşturuldu. Diyorlar sinirlendiriyorlar başka bir şey yok canlı derste gitti internet. Internet paketi vereceğiz ben PC'den giriyorum 3 4 ders giremedim hala arıza kaydı diyorlar yanımda ebeveyn im olmasa iyi bir girişecektim ama işte bayağı bilendim bir şey diyemedim daha sonraki sorunlarda aradığımda kadın yetkili bağlıyorlar ki kötü konuşmasınlar güzel taktik.

Acaba bu staling projesi bizi oyun konusundan tatmin eder mi yoksa dahamı kötü

@Ali gelturan sizin yapacağınız müdahale ile çözülecek sorun değil, isterseniz en pahalı modemi alın sorun devam edecektir.

Önceki yazımda belirttiğim gibi, Türk Telekom dünya üzerindeki telekomünikasyon şirketleri arasında en cahil ekip ve yönetimi barındırıyor. Bu sorunları çözecek kişiler, müşteri temsilcileri veya saha ekibin elemanları değildir.

Sizinle aynı problemleri yaşayan, insanlar için ilk önce hazır profil atanmış IP seti hazır etmeleri gerekir. Sonra bu IP üzerinden, gelen veri akışını inceleyecek liyakatli ( o konuda eğitim alıp uzmanlaşmış ve tecrübe sahibi ) birisi lazım firmaya, ama onlarda bu çözümleri yaratacak ve bunun için para yatıracak zihniyet yoktur.

Size tavsiyem, sözleşme şartı olmayan servis sağlayıcıların hizmetlerini bir denemenizdir.

Hizmeti size iyi veren, firma varsa 2 hat kullanın sonra Türk Telekom'un sözleşmesi bitince iptal ediniz.

Çözüm için bu yolları izlerseniz, tahminim 1 ile 2 firma için aktivasyon ve kurulum için 300 TL yakın bir fiyat ödeyeceksiniz ama istediğiniz kaliteyi yakalamak için aslında değecek bir bedeldir.

Altyapı türk telekomun olunca internette aynı olmuyormu. Sağlayıcı değişse bile

@Ali gelturan bazı servis sağlayıcıları, çıkış noktalarını kendi anlaşmaları sayesinde az bölgeden geçirip kayıpların azaltılması için uğraşıyorlar sonuçta denemek sizin elinizdedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…