Türk Telekom bilinçli internet yavaşlatma

Hocam bunda bir sıkıntı yokki hem zaten corona virüsü yüzünden herkes evinde olduğu için hatlarda sıkıntı olmuş bir sorun yok yani

Elimde ki videolar ile tüketici haklarına en kısa sürede başvurumu yapacağım.

Tekrar özet geçmek istiyorum

50mbps paketimde sabit 29.8mbps hız alıyordum bunun tek açıklaması olur hat kaldırmıyordur ama ben inanmadığım için irdelemeye başladım. Aradım müşteri hizmetlerini bana bölgenizde arıza olabilir ben kaydınızı açıyorum dedi, fakat arıza varsa nasıl "sabit" 29.8mbps alıyorum? Neyse 2 gün sonra sorununuz düzeldi diye mesaj geldi baktım hız aynı sabit 29.8mbps. Tekrar aradım bu sefer hat yoğunluğundan kaynaklı dedi eyvallah dedim. Aklıma bir üst pakete geçmek geldi yani 100mbps geçtim beklediğim hız 90mbps civarıydı testlerde genellikle ilk başta o hızları görüyordum. Beklediğim gibi 94mbps hız aldım, şimdi 50mbps pakette sabit 29.8mbps zar zor yoğunluktan kaynaklı alabiliyorken(!) nasıl oluyorda 100mbps pakete geçince 94mbps hız alabiliyorum o zaman yoğunluk yok? Arıza yok? eee sorun ne o zaman? Demez mi insan?
BTK ya başvurdum fakat oradan sonuç alabileceğimi düşünmüyorum bu durumda tüketici hakem heyetine başvurabilir miyim?

Son düzenleme:

Öncelikle bir hak iddia edemezsin çünkü:
50 Mbps'ye kadar denilmiş.
50 garanti dememişler.
Kadar kelimesi ile tere yağı gibi üste çıkıyorlar.
Ali cengiz oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…