Türk Telekom & BİMCELL

thunderbird_S

Femtopat
Daha fazla  
BİMCELL ve Türk Telekom arasında çekim farkı var mı? Şu anda 4 GB internete 75 TL ödüyorum. BİMCELL'e geçersem 25GB internet 120TL olacak. Diğerlerine göre çok uyguna geliyor.

Şiddetle tavsiye ederim.

EAF986CD-D7C9-4381-80A7-18CC04EFE771.png

O tarife 99 TL ise gerçekten bedavaya bile kullanıyorsunuz. Nasıl alabildiniz ki o tarifeyi?
Prime olduktan sonra paketler kısmında bu tarifey gördüm direkt aldım. Hatta 88 lira ben birazcık aşmıştım ondan 99 oldu.

Valla benim teyzeme 15GB 30 tl ye önerdiler biz de anlamadık şaşırdık ama kullanıyor şu an da. Bana nedense 6GB 150TL gibi saçma teklifler sundular. Eğer Bimcell ile altyapı aynıysa bir çekim problemi de olmaz diye düşünüyorum. Bimcell e geçeceğim gibi.

Valla benim teyzeme 15GB 30 tl ye önerdiler biz de anlamadık şaşırdık ama kullanıyor şu an da. Bana nedense 6GB 150TL gibi saçma teklifler sundular. Eğer Bimcell ile altyapı aynıysa bir çekim problemi de olmaz diye düşünüyorum. Bimcell e geçeceğim gibi.
Bimcell'i boşver hocam. Başka bi forumda birisi Bimcell kullanıyordu Türk Telekom'a geçmesine izin verilmiyordu. Üstüne yapışmış gibi sanki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı