Türk Telekom boş port olmaması

Eren152

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2018
Mesajlar
353
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 6600H RTX 3050
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım Geliştirici
Aylardır beklediğimiz boş port 1 saat bile almayan bir işlem fakat aylardır bekliyorum İstanbul/Hadımköy'de oturuyorum. Bekle bekle gelmedi ne yapmamız gerekir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Genel Müdürlük ile gidip bizzat konuşmanız gerek. Sürekli taciz etmezseniz iş yaptıramazsınız. Burası Türkiye. Uzun süre bekletirler sizi.
Nerede var internette yazan yerlerin dısında bi yerde olmazmı?
 
Bundan 5 ay önce taşındım. Alt katımda Sağlık Ocağında internet var. Üst katımda ki komşunun interneti var. Ben interneti taşıyamadım boş port yoktu. İnterneti dondurdum. O ara Turkcell'in Superbox'ını araştırdım ve abone oldum. Şuan 80-100 mbit arası hız alıyorum upload 7-5 mbit arası artı kota yok 270 civarı veriyorum. Parası size fazla gelebilir ama Turk Telekomla uğraşmaktan iyidir. Geçenlerde Turk Telekomu iptal ettirmeye gittiğimde port geldi dediler ben yinede iptal ettirdim. Kıytırık hızlarla sömüreceğine parayı hak edene veririm daha iyi.

1.PNG 2.PNG
 
Yukarıdaki sorununun aynısını yaz adresini de belirtmeyi unutma, ilçe genel müdürlüğüne gitmeden onlar senin ayağına gelecektir.
Dalga geçmiyordun değilmi sence bu kişi bana cevap veririmi?
 
Benimde ping sorunum var nasıl çözeceğim bilmiyorum bikgisi olan varsa yardım edebilir mi? 37 en düşük pingim 37 altına inmiyor 45 lere de çıkıyor. Kablo ile kullanıyorum wifi bağlanan yok wifi ile ölçüm yaptığımda yigene aynı sonucu veriyor. Modem ve laptop u aşağıya bina girişindeki ankastrenin yanına indirdim modemi Ankastre ye bağlayıp test ettim fakat sonuç gene aynı. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun... Modem arayüzünde ki değerleri paylaşıyorum.
Screenshot_20190113-224030.jpeg
Screenshot_20190113-224033.jpeg
 
Benimde ping sorunum var nasıl çözeceğim bilmiyorum bikgisi olan varsa yardım edebilir mi? 37 en düşük pingim 37 altına inmiyor 45 lere de çıkıyor. Kablo ile kullanıyorum wifi bağlanan yok wifi ile ölçüm yaptığımda yigene aynı sonucu veriyor. Modem ve laptop u aşağıya bina girişindeki ankastrenin yanına indirdim modemi Ankastre ye bağlayıp test ettim fakat sonuç gene aynı. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun... Modem arayüzünde ki değerleri paylaşıyorum. Eki Görüntüle 359775Eki Görüntüle 359776
Sende yine bu kadar var bize hiç vermiyolar be kardeş.
Bence sıkıntı modemde kalitelsini al.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı