Türk Telekom boş port yok diyerek internetsiz bırakıyor

Dragneel.99

Kilopat
Katılım
2 Ekim 2014
Mesajlar
1.594
Makaleler
1
Çözümler
8
Yer
Dünya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1 ay önce aynı mahalle içinden bir siteden bir apartmana taşındık. Sitede iken 3 yıldır sorunsuz bir şekilde Türk Telekom internetini kullanıyorduk. Fakat taşındığımız apartmanda boş port olmadığı içindir internetimizi taşıyamıyoruz ve aboneliğimiz askıya alındı. Ne kadar müşteri hizmetlerini arasak da ve müdürlük binalarına gitsek de hiçbir sonuç alamıyoruz. İnternetten de baktığımda bu sorunu yaşayan çok fazla insan olduğunu hiçbirinin de düzelmediğini gördüm. Peki forumda bu sorunu yaşayıp da Türk Telekom'un port getirmesine şahit olan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığım yerde boşta port olmadığı için internet kullanamayanlar var. Ben de sırf bu yüzden TT'yi değiştiremiyorum. İptal ettiğim anda başkasına verilecek çünkü. Dilekçe yazdım, Cimer, BTK hepsine yazdım ama sonuç alamadım.

Not: Birkaç yıldır durum aynı.
 
Yatırım gerektiren bir durum sanırım şikayet ya da zorlama ile çözülebileceğini sanmıyorum.
Hocam yatırım gerektiren durum bile yok ortada. Altı üstü binaya koyacakları ekstradan 10'luk krone. Bu kadar zahmetli olmasa gerek...
Saha dolabı dolu değilse oraya da bir tane 10'luk krone koyulup bağlantısı yapılacak. Çok zahmetli değil. Hatta en fazla birkaç saatlerini alır bence.
 
Hocam yatırım gerektiren durum bile yok ortada. Altı üstü binaya koyacakları ekstradan 10'luk Kron'e. Bu kadar zahmetli olmasa gerek...
Saha dolabı dolu değilse oraya da bir tane 10'luk Kron'e koyulup bağlantısı yapılacak. Çok zahmetli değil. Hatta en fazla birkaç saatlerini alır bence.

Santral tarafını nasıl çözeceksiniz? O kadar kolay olsa bekleteceklerini sanmam müşteri üzerinden para kazanıyorlar. Telefon hattı üzerinden data yollamak için bir yapı olması gerek miyor mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı