Türk Telekom çekmiyor

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
3-4 gündür böyle vallahi sıktı artık. Diyorum ki bir internet hız testi yapayım yok yani başlamıyor error veriyor, o kadar kötü ki. Ne yapmalıyım? Nereyi arayacağımı biliyorum ama sonra ne yapacağım adım adım anlatabilir misiniz? İşte bana seri no girin modem seri no vs bir şeyler diyor ama anlamıyorum yani nasıl direkt müşteri temsilcisine aktarabilirim kendimi?

Bana hizmet numarasını girin diyor bilmiyorum, doğrudan müşteri temsilcisine nasıl gidebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3-4 gündür böyle vallahi sıktı artık. Diyorum ki bir internet hız testi yapayım yok yani başlamıyor error veriyor, o kadar kötü ki. Ne yapmalıyım? Nereyi arayacağımı biliyorum ama sonra ne yapacağım adım adım anlatabilir misiniz? İşte bana seri no girin modem seri no vs bir şeyler diyor ama anlamıyorum yani nasıl direkt müşteri temsilcisine aktarabilirim kendi mi?

Bana hizmet numarasını girin diyor bilmiyorum, doğrudan müşteri temsilcisine nasıl gidebilirim?

Bende de aynı sorun var dün DSL dahil sadece bizim modem gitti modem sorunlu internet desen 10 Mbps yakında TurkNet'e gececeğim bence sizde daha fazla TT'ye para harcamayın.

Bende de aynı sorun var dün DSL dahil sadece bizim modem gitti modem sorunlu internet desen 10 Mbps yakında TurkNet'e gececeğim bence sizde daha fazla TT'ye para harcamayın.
Ustam altyapıda sıkıntı varsa pek fayda edeceğini sanmam. Çoğu yerde Türktelekomün altyapısı çekili. Sonuçta turknette aynı altyapıyı kullanır.yeni altyapı çekmez hazır var diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı