Türk Telekom DNS ve SSL (HTTPS) zehirlemekten vazgeçmiş

Dns değiştirerek engelli sitelere girebiliyor musunuz? (Sadece Türk Telekom kullananlar cevaplasın)

• Evet, girebiliyorum.

Oy: 2 40,0%
  • Hayır, giremiyorum.

Oy: 3 60,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5

LelouchReyiz

Megapat
Daha fazla  
Şimdi, bir DNS değiştireyim dedim. Türk Telekom kullanıyorum. Bütün engelli sitelere bağlantı türü HTTPS/SSL ise erişim sağlayabiliyorum.

Diğer Türk Telekom kullananlarda durumlar nasıl? DNS değiştirin bir görelim; girebilecek misiniz engelli sitelere.

Benim DNS ayarlarım aşağıdaki gibi:
1. DNS: 1.1.1.1 -> (Cloudflare DNS)
2. DNS: 8.8.8.8 -> (Google Dns)

Umarım böyle kalır.

Engelli sitelere VPN olmadan girersek ne oluyor

Bilgisayar yanımda değil şuan ama ben çalışmıyordu diye hatırliyorum. Gerçekten çalışıyor mu sadece DNS ile? Eskiden çalışmıyor muydu?
Çalışıyorsa gerçekten çok iyi olur sürekli birşeyleri aç kapa yapmak yoruyor insanı.

Türk Telekom altyapısı üzerinden TurkNet ve GıbırNet kullanıyorum yaklaşık 3 4 yıldır DNS ile tüm yasaklı sitelere girebiliyordum zaten.

Bende bu aralar sadece dns ile yasaklı sitelere girebiliyorum. Önceden giremiyordum.
Ne kadar süredir böyle DNS ile girebiliyorsunuz? Ben daha yeni keşfettim de. Benim müstehcen sitelerimin ziyaretçi sayısı bugün artmış, insanlar DNS ile girebiliyor demek ki. Eskiden site erişime engellense bile 50k ziyaretçi alan site 5k ziyaretçi almaya devam ediyordu. Old good days.

Hocam bazılarında sıfır ayarla giriyor bazılarında DNS ile giriyor bazılarında vpn dışında asla girilmiyor. Garip bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…