Türk Telekom DSL bağlantısı sık sık kopuyor

Türk Telekom ara vedeki benim baglanti hattimi daha boş olan bir frekans gecir seni sık sık kopan hattan alip daha az kullanicinin oldugu hatta gecirir peki bu nasıl mi oluyor senin baglandigin hat üzerinde 20 kişi var diyelim diğer bir hat üzerinde 6 kişi seni o 6 kişinin oldugu hatta aliyor bu sirada moderm işıklari gidip gelecek ayrica müşteri temsilcisi senin modern arayüžüne girerek baglandigin hattan diger hatta gecirecek ve ardindan 10 dk modern kapali tutacaksin ve tekrar acacaksin bunlari yaparkenden tüm fişlerini cekeceksin yapman gerek bu sadece sonra stabil hat üzerinden yogunlugun az oldugu hat üzerinden daha stabil internet saglanmiş olacak bilgine.

Ufak bir araştırma yaptım ve müşteri hizmetlerine gerek kalmadan kanal değişimi ve kanalların durumunu görmeyi buldum, ancak zaten bütün kanallarda eşit yayılım var ve ben zaten en iyi kanalda gözüküyorum. Toplam 42 router 13 kanal var.

Ben de sürekli aynı sorunu yaşıyorum. Türk Telekom ekipleri, sorunun mahalledeki kutudan ve bakır kabloların internet yükünü kaldıramadığını, özellikle ayın ortasından itibaren bu sorunun yaşanabileceğini söylediler. Önce bize altyapının 100 Mbps desteklediğini söyleyip taahhüt yaptırdılar, sonra da bu kadar hızı altyapı kaldırmıyor diyerek 50 Mbps seviyesine düşürdüler. Ay başı olmasına ve hızın düşürülmesine rağmen sorun devam ettiği için biz de taahhüdü iptal etmek istedik. Buna karşın utanmadan arlanmadan cayma bedeli istediler. Sağlayamadıkları hizmet için cayma bedeli almak soygunculuk değil de nedir? Türk Telekom kesinlikle pişmanlıktır. Ülkede ne yazık ki tüketici hakkı diye bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı