Son 1 aydır internetimde kopmalar oluyor. DSL ışığı birden bire yanıp sönmeye başlıyor ve İnternet ışığı tamamen sönüyor. Bir kaç dakika sonra ise geliyor ve tekrar gidiyor. Müşteri hizmetlerini aradım çeşitli işlemler yapıp arıza kaydı bırakıyorlar. 2 kere ekip geldi bir şey yapmadan geri gittiler. Sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum çünkü hızımı düşürdükleri zaman kopma sorunu ortadan kalkıyor ancak hızım yükseldiği zaman tekrar başlıyor. Kabloyu değiştirsem sorun çözülür mü?
Kablo çok eskiyse, kaliteli değilse veya sağlam değilse değiştirmenizin faydası olur. İleriye dönük olacak şekilde, Türk Telekom'un binaya çektiği kablodan modeme kadar eksiz olacak şekilde kaliteli CAT6 kablo çekin.
Kablo çok eskiyse, kaliteli değilse veya sağlam değilse değiştirmenizin faydası olur. İleriye dönük olacak şekilde, Türk Telekom'un binaya çektiği kablodan modeme kadar eksiz olacak şekilde kaliteli CAT6 kablo çekin.
Ben sormuştum bu konuyu. İnternet ve varsa ev telefonunu Türk Telekom kullanıyorsan bu işlem ücretsiz demişlerdi. Mesela aynı alt yapıyı kullanan Vodafone için ücret talep ediyorlar.
Ben sormuştum bu konuyu. İnternet ve varsa ev telefonunu Türk Telekom kullanıyorsan bu işlem ücretsiz demişlerdi. Mesela aynı alt yapıyı kullanan Vodafone için ücret talep ediyorlar.
Yalın internet kullanıyorum. Sorun ya kablodan yada tesisattan kaynaklıymış ancak Türk Telekom sorunu çözmek için elit hizmet adı altında benden para istiyor. Ya sorun zaten onlardan dolayı neden ben sorunun çözülmesi için tekrar para vereyim ki? Müşteri hizmetlerini aradım. Arkadaş utanmasa telefonda dövecekti beni.
Yalın internet kullanıyorum. Sorun ya kablodan yada tesisattan kaynaklıymış ancak Türk Telekom sorunu çözmek için elit hizmet adı altında benden para istiyor. Ya sorun zaten onlardan dolayı neden ben sorunun çözülmesi için tekrar para vereyim ki? Müşteri hizmetlerini aradım. Arkadaş utanmasa telefonda dövecekti beni.
3 katlı bir binada oturuyorum. 2 kat internet kullanıyor ve 2'si de sorunlu. Dışarıdaki kutuyla alakalı sorun ve kutunun değişmesi için 11 + 50 tl istiyorlar.
Yok randevu'ya gelmek için önce 11 TL istiyorlar. Daha sonra eğer sorun kutudaysa 50 TL istiyorlar. Eğer başka şeylerde de sorun varsa extra onlardan da para istiyorlar. Türk Telekom'a Twitter'dan sorunu bildirdim. Geri dönmelerini bekliyorum.