Türk Telekom düşük hızlı ve yüksek pingli internet veriyor

Galaxes

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
5.583
Makaleler
1
Çözümler
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cidden sinirim bozuldu. 4 download ve 1 upload veriyor kafayı yiyeceğim. Taahhüdün bitmesine 1.5 yıl var ve 1500TL istiyorlar cayma için. 32'ye yükseltelim diyorlar daha 16'yı veremiyorlar. Neymiş sinyal yükseltici alın efendim. Lan modemin olduğu yerde internet çekmiyor. 720p video bile izlenmiyor kafayı yiyeceğim. İnsanda azıcık insaf olur bir de altyapıda sorun yok diyorlar. ADSL kullanıyoruz ama ADSL mi belli değil. 42Mbps'e kadar destekliyor diyorlar da daha 16 alamıyoruz. Yapacak hiçbir şey yok mu cidden kafayı yiyeceğim. Tüm gündür oyun oynayamıyorum. 1.5 ay oldu internet ölüyor. Ne yapabilirim bunu düzeltmek için? Müşteri hizmetleri bir şey yapmıyor. Sinyal yenileyeceğiz düzelir dediler attılar tuttular ortada bir şey yok.

1659389563074.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyla bağlanmayı deneyin eğer sorun düzelirse modem'inizi değiştirin.
Eğer zaten kablolu bağlanıyorsanız eğer size vaat edilen değerin altı bir hız alıyorsanız taahütünüzü iptal edebilirsiniz.
 
-Modeminizde sorun olma ihtimali var mıdır? Başka bir modemle denediniz mi?

-Splitter'da ihtimal düşük de olsa sorun olabilir.

-Kabloyla deniyorsunuz değil mi? Wifi sinyalleri etraftaki sinyal yayan cihazlardan etkilenebiliyor.

-Buna benzer konularda bazı arkadaşlar evine gelen ana hat kablosunun da zamanla yıprandığını ve değiştirdiklerinde sorunlarının çözüldüğünü yazıyorlar bu da olası bir sorun.

Aklıma bunlar geldi şimdilik. Ben sadece olabilecek ihtimalleri yazdım sorun kesin bunlardandır diye bir şey yok.
 
Kabloyla bağlanmayı deneyin eğer sorun düzelirse modem'inizi değiştirin.
Eğer zaten kablolu bağlanıyorsanız eğer size vaat edilen değerin altı bir hız alıyorsanız taahütünüzü iptal edebilirsiniz.
Deneyeceğim ve cayma için 1500tl istiyorlar iptal edemem.
 
1500TL istemelerinin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Tahminimce 2 yıllık sözleşme yaptınız. Taahhütlü aboneliklerde aboneliği sonlandırmak istediğinde indirimden faydalandığın aylardaki indirim tutarını talep ediyorlar. ADSL 16mbps için 5 ayda 1500TL indirim tutarı bana hikaye gibi geliyor. Bu noktada size verebileceğim tavsiye hakkınızı resmi yollar ile aramanız.
 
1500TL istemelerinin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Tahminimce 2 yıllık sözleşme yaptınız. Taahhütlü aboneliklerde aboneliği sonlandırmak istediğinde indirimden faydalandığın aylardaki indirim tutarını talep ediyorlar. ADSL 16Mbps için 5 ayda 1500TL indirim tutarı bana hikaye gibi geliyor. Bu noktada size verebileceğim tavsiye hakkınızı resmi yollar ile aramanız.

2023 Ekim'e kadar anlaşma hocam. 1500TL gibi bir küsurat dediler bize. Bakalım yarın kablolu deneyeceğim. Ailem uğraşmıyor sorun o. Tembeller çünkü. Dolandırılsalar umursamayacaklar(2000TL gibi mesela). Elektrikçi veya kablocu neyse bakar artık.
 
Taahhütsüz hizmet sağlayan bir elin parmağını geçen firma var günümüzde. Zamanında taahhüt belasından bende çok çektim artık tövbe taahhüte karşıyım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı