Türk Telekom faturaya yansıtmadan ek paket alınabilir mi?

Kadir_1251

Picopat
Türk Telekom'un uygulamasından. Ek paket almak istiyorum fakat sadece faturama yansıtarak alıyorum sanırsam. Kart ile alamaz mıyım faturama yansitmadan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden şubeden paket attırıyordum, fakat kişi faturalı mı, faturasız mı hatırlayamadım. Şubeden direkt alabiliyor olabilirsin, arayıp sor istersen

Eskiden şubeden paket attırıyordum, fakat kişi faturalı mı, faturasız mı hatırlayamadım. Şubeden direkt alabiliyor olabilirsin, arayıp sor istersen.
Ben faturaliyim ama işte orada faturaya yansıtman gerekiyor kartla ödeme gibi bisey çıkmıyor müşteri hizmetlerini ararım yinede çok teşekkürler 🎀

Maalesef uygulamadan alamazsınız. Ancak Türk Telekom yetkili satıcılar ve şubelerden faturaya yansıtmadan kart veya nakit ile ek paket alabiliyorsunuz sanırım.

Maalesef uygulamadan alamazsınız. Ancak Türk Telekom yetkili satıcılar ve şubelerden faturaya yansıtmadan kart veya nakit ile ek paket alabiliyorsunuz sanırım.

Tamamdır teşekkürler.

Peki biliyorsanız Vodafone'den ek paket alırken oradan kart ile alabiliyor muyuz uygulamadan yoksa yine kart ile almak için yetkili satıcıya mi gitmek lazım çok saçma alamamak kart ile yıl olmuş 2024.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı