Türk Telekom fiber altyapı başvurusu nasıl yapılır?

Bu arada türk telekom fibernet altyapı ile superonline fiber geçemiyorum değil mi? sanırsam superonline farklı bir altyapı kullanıyor

Bu arada Türk Telekom fibernet altyapı ile Superonline fiber geçemiyorum değil mi? Sanırsam Superonline farklı bir altyapı kullanıyor.

Evet Türk Telekom fiber altyapısı ile Superonline fiber kullanamıyorsunuz Turkcell'in kendi fiber altyapısı mevcut.

Ben pek önermiyorum hocam ama ona da başvurabilirsiniz fiber altyapı olarak en iyileri TurkNet ve Türk Telekom Superonline çok sansür uygulamakta.
keşke türknetin yapma imkanı olsa da kullanabilsem hocam hiç sanmıyom yapacaklarını

Ben Turkcell'e ve Türk Telekom'a dilekçemi yazıp ileteceğim aynı zaman da belediyeye ve CİMER'e de iletip üzerinde durucam bu konu hakkında gelişmeleri yazarım.

Ben Turkcell'e ve Türk Telekom'a dilekçemi yazıp ileteceğim aynı zaman da belediyeye ve CİMER'e de iletip üzerinde durucam bu konu hakkında gelişmeleri yazarım.

Tamamdır bekliyoruz hocam.

Dün Superonline müşteri hizmetlerinden yaptığım fiber altyapı başvurusu yakınlarda fiber altyapı bulunmadığı gerekçesiyle reddedildi ve haklılar yakınlarda hiç yok şimdi Türk Telekom'a dilekçeyi verdim cimerede yazdım sonuçları ileteceğim.

Türk Telekom'dan ümitliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…