Türk Telekom fiber altyapı başvurusu nasıl yapılır?

Bu arada hemen yanımızdaki evde tadilat var komşumuzun yeni bina bende fırsattan yararlanıp komşumla konuşcam sanırsam yeni evlere fiber altyapı isterlerse getirmek zorunluymuş (emin değilim)

İkinci şans olarak bunu deneyeceğim.

İkinci olarak dilekçe verildi Muğla Türk Telekom müdürlüğüne gideceği söylendi eğer onaylanmazsa bu sefer imzalı bir şekilde yeni bir dilekçe ile dediğim şeyi yapacağım.

Gerisi beklemeye kalmış ben daha vermedim bakalım ne olacak.

Evet hocam ben dün twiterdan TT destekle iletişim kurdum bugün aradılar ve aşağı sokağa döşenen fiberin aktif olmadığını söyledi 2025'te sizin adresinize proje kapsamında dedi ileriki dönemlerde döşemeler olacak mi dedim oradaki şeye bağlı olarak cevap aldım proje aşamasında dediler yani bizim buraları da tamamlayıp aktif edecekler herhalde öğrendiğim şey aktif olmadığı ve projede benim adreste var sonuç ne çıkar bilemiyorum inşallah yapılır.

Son düzenleme:
Gerisi beklemeye kalmış ben daha vermedim bakalım ne olacak.

Evet hocam ben dün twiterdan TT destekle iletişim kurdum bugün aradılar ve aşağı sokağa döşenen fiberin aktif olmadığını söyledi 2025'te sizin adresinize proje kapsamında dedi ileriki dönemlerde döşemeler olacak mi dedim oradaki şeye bağlı olarak cevap aldım proje aşamasında dediler yani bizim buraları da tamamlayıp aktif edecekler herhalde öğrendiğim şey aktif olmadığı ve projede benim adreste var sonuç ne çıkar bilemiyorum inşallah yapılır.
"İlgili Başvuru Adresi saha keşfi yapılmıştır. 2025 yılı fiber dönüşüm Projelerinde Değerlendirilecektir."

bana da böyle bir mesaj geldi başvurumdan hocam ne diyorsunuz yaparlar mı

"İlgili başvuru adresi saha keşfi yapılmıştır. 2025 yılı fiber dönüşüm projelerinde değerlendirilecektir."

Bana da böyle bir mesaj geldi başvurumdan hocam ne diyorsunuz yaparlar mı?

2025 projesinde yer alıyorsa yapma ihtimali var bende ayni mesaji aldım.

2025 projesinde yer alıyorsa yapma ihtimali var bende ayni mesaji aldım.
umarım baştan atma değildir hocam nerede yaşıyodunuz

@Dejuf Hocam açık kapıdan böyle bir mesaj aldım
"İlgili Başvuru Adresi saha keşfi yapılmıştır. 2025 yılı fiber dönüşüm Projelerinde Değerlendirilecektir. "

Türk Telekom Müdürlüğüne 1 hafta önce verdiğim dilekçeden şuan geri dönüş yok

Ne düşünüyorsunuz siz de açık kapıya yazmıştınız.

Son düzenleme:
Umarım baştan atma değildir hocam nerede yaşıyordunuz.

@Dejuf hocam açık kapıdan böyle bir mesaj aldım.
"İlgili başvuru adresi saha keşfi yapılmıştır. 2025 yılı fiber dönüşüm projelerinde değerlendirilecektir. "

Türk Telekom müdürlüğüne 1 hafta önce verdiğim dilekçeden şu an geri dönüş yok.

Aydın'da yaşıyorum hocam ben yapılcanı düşünüyorum.

@Dejuf Hocam açık kapıdan böyle bir mesaj aldım
"İlgili Başvuru Adresi saha keşfi yapılmıştır. 2025 yılı fiber dönüşüm Projelerinde Değerlendirilecektir. "

Türk Telekom Müdürlüğüne 1 hafta önce verdiğim dilekçeden şuan geri dönüş yok

Planlamaya dahil edilmiş hocam. Umarım ilk çeyrekte çalışmalara başlanır ne diyeyim.

Aydın'da yaşıyorum hocam ben yapılcanı düşünüyorum.

İnşallah hocam. Sizce 1000MBPS Türk Telekom mu yoksa 100Mbps TurkNet mi daha iyi Türk Telekom korkutuyor biraz.

Planlamaya dahil edilmiş hocam. Umarım ilk çeyrek de çalışmalara başlanır ne diyeyim.

Bundan sonra ekstra yapmam gereken bir şey var mı hocam.

İnşallah hocam. Sizce 1000MBPS Türk Telekom mu yoksa 100Mbps TurkNet mi daha iyi Türk Telekom korkutuyor biraz.

Türk Telekom 1000 Mbps senin için daha iyi olur çünkü Türk Telekom altyapısında en çok kendisi veriyor TurkNet güzelde olsa 1000MBPS Türk Telekom'da 100 veriyor diye biliyorum TurkNet kendi altyapısı olursa 1000 veriyor tercih sizin tabii ki ben Netspeed gibi uygun olanları da düşünmenizi öneririm.

Şu aşamada yok hocam. Bir süre beklemeniz iyi olur. Sonrasında ses çıkmazsa nisan-mayıs gibi müdürlüğe uğrayıp başvurunuzun son durumunu sorabilirsiniz belki. İlk çeyrekte herhangi bir aksiyon alınmadı, ikinci çeyrek için mi planlıyorsunuz gibisinden.

Şu aşamada yok hocam. Bir süre beklemeniz iyi olur. Sonrasında ses çıkmazsa nisan-mayıs gibi müdürlüğe uğrayıp başvurunuzun son durumunu sorabilirsiniz belki. İlk çeyrekte herhangi bir aksiyon alınmadı, ikinci çeyrek için mi planlıyorsunuz gibisinden.
bu çeyrek dedğiniz nedir hocam

birde o mesaja göre bu sene benim mahallemde mi fiber altyapı işlemleri olacak geçen sene başka bir mahalleyi yapmışlardı tamamen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı