Türk Telekom Fiber Ping Sorunu

Bay Ares

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 1 aydır sorunsuz bir şekilde Türk Telekom Fiber 50 mpbs interneti kullanıyordum. Son 4 gündür akşamları 20:00-23:00 arası hızımda bir düşüş olmadan ping sorunu yaşıyorum. Ping değeri 200'e kadar çıkıyor. Müşteri hizmetlerini aradım ve bizde bir sorun gözükmüyor hızınız normal diyerek ping ile ilgilenmeden geçiştiriyorlar ama ben LoL oynuyorum ve malesef sabit 200 ms. Bugün ise bu sorunu tüm gündür yaşıyorum yine aradım aynı cevabı verdiler biz ping sorunuyla ilgilenemeyiz dediler. Bu sorunu yaşamış ve çözümünü bilen var mı ?

Akşam yoğunluğundan kaynaklı bir problem. Ben ücretli teknik servis istedim sokaktaki kutudan port değişimi yaptılar düzeldi fakat sonradan yine aynı problem devam etti. Ücretli teknik servis iste sıkıntı aşağıda olduğu için ücret talep etmeyecekler zaten çözerse onlar çözer.

Ping sorunu sadece oyunlarda mı oluyor?
Şöyle söyleyim video filan 4k bile izleyebiliyorum kullanımda bir sıkıntı yok 47 mpbs'ye hız alıyorum indirme vs. sorun olmuyor ama oyunlarda filan 150+ ping oluyor.
Akşam yoğunluğundan kaynaklı bir problem. Ben ücretli teknik servis istedim sokaktaki kutudan port değişimi yaptılar düzeldi fakat sonradan yine aynı problem devam etti. Ücretli teknik servis iste sıkıntı aşağıda olduğu için ücret talep etmeyecekler zaten çözerse onlar çözer.
Akşamları olmasını anlıyorum ama bugün aynı sorunu tüm gün yaşadım ve halen devam ediyor. Ücretli servisin bedeli nekadar acaba ve nasıl isteyebilirim ?

444 1 444 arayıp isteyebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 10,90 gibi bir fiyatı vardı. Gelince sizi arayacaklar. Aradıklarında durumu izah edersiniz. Ücret kesmeyecekler. Tabi evde bir problem yoksa.

444 1 444 arayıp isteyebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 10,90 gibi bir fiyatı vardı. Gelince sizi arayacaklar. Aradıklarında durumu izah edersiniz. Ücret kesmeyecekler. Tabi evde bir problem yoksa.
Anladım. Eve cat-6 hattı yeni çektirdim bir sorun olduğunu sanmıyorum. Peki son olarak ekibin gelme süresi nekadar belirli bir süre varmı atıyorum 24 saat veya 48 saat gibi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı