Türk Telekom fiberde sınır var mı?

AyiBogan44

Hectopat
Sınırsız Fiber Wi-Fi'da bir zamandan sonra yavaşlama olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
TT sıkıntı diyorlar hem de pahalı TurkNet tavsiye ederim.

Sınırsız ama belirli bir süreden sonra kasar diyorlar doğru mudur ?

En fazla kaç GB kullandınız ?
Tahmini
Üstteki arkadaş foruma Türk Telekom'u övmek için kaydolmuş. Fazla şey etmeyin yani. Netspeed ve Turknet bakabilirsiniz, 2 yıl boyu bir firmaya bağlamayın kendinizi.

Herkeste olmaz tabii bu durum ama alttan bakabilirsiniz, aynı ev, aynı altyapı. Türk Telekom'un verdiği maks. hız, Netspeed'in verdiği maks. hız. Gerçekten bu şekilde, geçiş döneminde Türk Telekom'u aradığımda altyapımın 24 mbps ADSL desteklediğini söylediler. Netspeed ise bu hızları veriyor, ayrıca Türk Telekom seçseydim sadece hızdan değil altyapıdan da mahrum kalacaktım, ADSL olacaktı yani eskisi gibi hiçbir şey açık değilken bile 1000'e fırlayacaktı pingim. Şuanki VDSL olduğu için yayın açıyorum sabit 20 ping.

Bu arada 2 yıl taahhütlü olmasına rağmen ve düşük hız, düşük altyapıya sahip olmasına rağmen Türk Telekom'un fiyatı 95 TL idi. Tavsiyem paranızı kaptırmayın böyle leş firmalara, son karar sizin tabii. Ben deneyimlerimi anlattım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    36,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 1622217374093.png
    39,9 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
En fazla kaç GB kullandınız?
Tahmini.

Aylık 250-300

Üstteki arkadaş foruma Türk Telekom'u övmek için kaydolmuş. Fazla şey etmeyin yani. NetSpeed ve TurkNet bakabilirsiniz, 2 yıl boyu bir firmaya bağlamayın kendinizi.

Ben TTNET alın demiyorum fiyatı yüksek TurkNet alabilirsiniz sınır var mı? Diyor arkadaş onu cevapladım. Ben cümlemde TTNET alın diye bir şey yazmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…