AyiBogan44
Hectopat
Geforce Now saat de 10 gb kullanıyormuş kulanmayı bıraksam mı ?
Sınırsız ise 10 GB kullanması neden sizin için bir problem olsun?Geforce Now saat de 10 gb kullanıyormuş kulanmayı bıraksam mı ?
GeForce NOW saat de 10 GB kullanıyormuş kulanmayı bıraksam mı?
Aylık 250-300
Ben TTNET alın demiyorum fiyatı yüksek TurkNet alabilirsiniz sınır var mı? Diyor arkadaş onu cevapladım. Ben cümlemde TTNET alın diye bir şey yazmadım.
Canlı dersler var ve yavaşlamaması lazım ona göre bırakıcamSınırsız ise 10 GB kullanması neden sizin için bir problem olsun?
TT gayet güzel demişsiniz. TT de 100'lük bir paket 300 TL civarlarında. TurkNet kullanıyorum. 110 down 10 up alıyorum 85 TL.
Üstteki arkadaş foruma Türk Telekom'u övmek için kaydolmuş. Fazla şey etmeyin yani. Netspeed ve Turknet bakabilirsiniz, 2 yıl boyu bir firmaya bağlamayın kendinizi.
Herkeste olmaz tabii bu durum ama alttan bakabilirsiniz, aynı ev, aynı altyapı. Türk Telekom'un verdiği maks. hız, Netspeed'in verdiği maks. hız. Gerçekten bu şekilde, geçiş döneminde Türk Telekom'u aradığımda altyapımın 24 mbps ADSL desteklediğini söylediler. Netspeed ise bu hızları veriyor, ayrıca Türk Telekom seçseydim sadece hızdan değil altyapıdan da mahrum kalacaktım, ADSL olacaktı yani eskisi gibi hiçbir şey açık değilken bile 1000'e fırlayacaktı pingim. Şuanki VDSL olduğu için yayın açıyorum sabit 20 ping.
Bu arada 2 yıl taahhütlü olmasına rağmen ve düşük hız, düşük altyapıya sahip olmasına rağmen Türk Telekom'un fiyatı 95 TL idi. Tavsiyem paranızı kaptırmayın böyle leş firmalara, son karar sizin tabii. Ben deneyimlerimi anlattım.
Yavaşlamaz sınırsız ise ama üstteki mesajımı okudunuz mu siz?Canlı dersler var ve yavaşlamaması lazım ona göre bırakıcam
Ben başka bir firma önerisi istemiyorum ben sadece sınırsız internet de belirli bir kullanımdan sonra yavaşlama olur mu ? sorusunu soruyorumYavaşlamaz sınırsız ise ama üstteki mesajımı okudunuz mu siz?
TT gayet güzel demişsiniz. TT de 100'lük bir paket 300 TL civarlarında. TurkNet kullanıyorum. 110 down 10 up alıyorum 85 TL.
Ben başka bir firma önerisi istemiyorum ben sadece sınırsız internet de belirli bir kullanımdan sonra yavaşlama olur mu? Sorusunu soruyorum
Siz genelde kaç Mb alıyorsunuz ? Ben 24 25 Mb alıyorum ama arada düşmeler alıyorBen 110 veriyorum FTTH altyapı yeni gelmişti binaya Vodafone aradık gelmiyormuş bu altyapıya D-Smart aldık modem kurmadılar TurkNet'te musteri hizmetleri yok diye birkaç şeyler duymuştum sorun çıkmasın diye TT aldık yoksa bende TurkNet alırdım denemek için.
Olmaz. Aklınızda soru kalmasın Kullanabilirsiniz.
Paketim 35 MBPSSiz genelde kaç Mb alıyorsunuz ? Ben 24 25 Mb alıyorum ama arada düşmeler alıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.