2 255658 Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #31 DarkReader dedi: TürkNet olmasın o hocam. Genişletmek için tıkla... Evet , dalgınlık ile yanlış yazmışım ama anlaşılmış sanırsam çünkü fiyat, 1 aylık ücretsiz kampanyası ve ücretsiz fiber modem kampanyasından bahsetmiştim.
DarkReader dedi: TürkNet olmasın o hocam. Genişletmek için tıkla... Evet , dalgınlık ile yanlış yazmışım ama anlaşılmış sanırsam çünkü fiyat, 1 aylık ücretsiz kampanyası ve ücretsiz fiber modem kampanyasından bahsetmiştim.
EraY Dnz Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 542 Çözümler 5 28 Mayıs 2021 #32 baraniko dedi: Türk Telekom'un fiber internetine geçmeyi planlıyorum. Herkes yavaş diyor. Sizce alsam parasını hak eder mi? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom ile hiçbir şey yapılmaz taahhüt biter bitmez TurkNet'e geçmeni tavsiye ederim Türk Telekom'dan uzak dur
baraniko dedi: Türk Telekom'un fiber internetine geçmeyi planlıyorum. Herkes yavaş diyor. Sizce alsam parasını hak eder mi? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom ile hiçbir şey yapılmaz taahhüt biter bitmez TurkNet'e geçmeni tavsiye ederim Türk Telekom'dan uzak dur
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.493 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Mayıs 2021 #33 Fiber'e geçin ama Türk Telekom'a değil. TurkNet öneririm.