Ayarları yapamıyorum. @Patrixcs router bug'a giriyor. Upload'ı limitliyor. Download'ı ise KB cinsinden limitliyor. 8 Download alıyorum. Her güncellemede bozuyorlar şu cihazın bir yerini. Upload'a 8 yazıyorum. Tam 8 veriyor. Download'a 112 yazıyorum. 8 Mbps download belki geliyor. Bir şeyi de düzgün yapamamışlar. Önceden çok güzel tıkırında çalışıyordu.
Ayarları yapamıyorum. @Patrixcs router Bug'a giriyor. Upload'ı limitliyor. Download'ı ise KB cinsinden limitliyor. 8 download alıyorum. Her güncellemede bozuyorlar şu cihazın bir yerini. Upload'a 8 yazıyorum. Tam 8 veriyor. Download'a 112 yazıyorum. 8 Mbps download belki geliyor. Bir şeyi de düzgün yapamamışlar. Önceden çok güzel tıkırında çalışıyordu.
@erengore , @Ulunay, @Patrixcs bugün çok şaşırtıcı bir olay oldu. TT bana Sercom'un ONT cihazını vermiş. Ben hep Nokia zannediyordum. Arkasına baktım. Modeli yazdım. Sercom'un çıktı. İlk defa böyle bir marka gördüm.
@erengore , @Ulunay, @Patrixcs bugün çok şaşırtıcı bir olay oldu. TT bana Sercom'un ONT cihazını vermiş. Ben hep Nokia zannediyordum. Arkasına baktım. Modeli yazdım. Sercom'un çıktı. İlk defa böyle bir marka gördüm.
Vodafone H300S modeminin firmware'ini kolayca güncelleyerek internet bağlantını optimize et, performansı artır ve sorunsuz bir deneyimin keyfini çıkar. Güncelleme adımlarını, kullanıcı adı ve şifreyi ve önemli notları burada bulabilirsin.