Türk Telekom FTTH upload yaparken ping çıkıyor

Valla dediklerinden hiçbir şey anlamadım.
Haklısınız çok meşgulüm bugün. Comnet'de bir ara bazı arkadaşlara hız arttırımı verdiler. Sanırım Sunucuları test için. Benim bir arkadaşa da denk geldi. Onun da hızını arttırdılar. Nokia ONT si ile 150 Mbps gibi hızlar gördü. Yani o ONT de 100 Mbps üstüne çıkabiliyor. Ve onunkinde hiç böyle sorunlar yok.

Ont de oynama var sanırsam. Boş bir Nokia ont bulup reset atıp arayüzüne girip bakmak lazım.

Zaten 100 Mbps üstü çıkmak zorunda altyapı 1 Gbps veya 10 Gbps kaldırıyor. 1 Gbps paket satıp tanımlasalar 100 Mbps alsak düzeltmek zorundalar aslında .

Arayüz sifresini bilmiyoruz. Yoksa kendimizinkinede girebiliriz.
Hocam ben Zyxel ve ZTE marka ONT aletlerinin arayüzüne rahatlıkla erişebiliyorum TürkNet'te ve kutularındaki kullanım kılavuzunda nasıl girileceği detaylı olarak yazılı. Nokia ONT kutusu olan var ise içinde ki kağıtlara bakabilir mi? Kullanıcı adı ve şifreleri markadan markaya değişiyor bu arada. Yanlız arayüzde root yapmadan yapabileceğin pek bir ayar yok söyleyeyim.

Ben baktığımda göremedim hiç.

En mantıklı çözüm ikinci el Nokia bir ont alıp resetlemek. Onun üzerinden web Interface'i görebilsek neler yapabileceğimizi anlayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…