Türk Telekom FTTH upload yaparken ping çıkıyor

Peki ya 100+ hıza 109 TL ödeyen ben?

Vallahi aşkla yapıyorlar dolandırıcılığı.
Sevıyorlar dolandırmayı zaten.

Babama sordum bir şey aldın mı diye almadım dedi. Ben faturayı 170-180 TL diye biliyorum dedi. Bir baktım 210 TL küfür ettim direkt. 1 sene var taahhütün bitmesine.

Sevıyorlar dolandırmayı zaten.

Babama sordum bir şey aldın mı diye almadım dedi. Ben faturayı 170-180 TL diye biliyorum dedi. Bir baktım 210 TL küfür ettim direkt. 1 sene var taahhütün bitmesine.
Gülerek okuyorum artık.

Geçmiş olsun. Allah kurtarsın.

(Maskeli Beşler)

Gülerek okuyorum artık.

Geçmiş olsun. Allah kurtarsın.
Eki Görüntüle 1133621
(Maskeli beşler)

Bana ödediğim fiyata aldığım hız koyuyor daha çok. 200 TL internet için sıkıntı değil benim için. Ama upload hızının 8 olması komik sadece.

210 TL burası.

GIBIRNet'e bekleriz. Haftada 1-2 kere kopuyor ama olsun pingler düşük.
GIBIRNet'e tövbeliyim.

Direkt Comnet'e geçiş yapacağım gibi duruyor.

Direkt Comnet'e geçiş yapacağım gibi duruyor.
Hocam Comnet'te ping spike sorunu yaşayan birden fazla kişi gördüm. İyice araştırma yapmadan geçmeyin. Tabi kullanıp memnun olanlar da var denemek lazım. Onların da pingleri düşük bayağı. İstanbul'da fifa frankfurt sunucusuna 34 ms oynayan gördüm ama dediğim gibi ping spike sorunu vardı. Hatta videosu da var istersen bulup atayım.

Hocam Comnet'te ping spike sorunu yaşayan birden fazla kişi gördüm. İyice araştırma yapmadan geçmeyin. Tabi kullanıp memnun olanlar da var denemek lazım.
Belki o zamana kadar GigaFiber gelir onu kullanırım.
Onların da pingleri düşük bayağı. İstanbul'da FIFA Frankfurt sunucusuna 34 ms oynayan gördüm ama dediğim gibi ping spike sorunu vardı. Hatta videosu da var istersen bulup atayım.
Bulabilirsen güzel olur araştırmadan geçmek biraz sakat iş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…