Babama sordum bir şey aldın mı diye almadım dedi. Ben faturayı 170-180 TL diye biliyorum dedi. Bir baktım 210 TL küfür ettim direkt. 1 sene var taahhütün bitmesine.
Babama sordum bir şey aldın mı diye almadım dedi. Ben faturayı 170-180 TL diye biliyorum dedi. Bir baktım 210 TL küfür ettim direkt. 1 sene var taahhütün bitmesine.
Hocam Comnet'te ping spike sorunu yaşayan birden fazla kişi gördüm. İyice araştırma yapmadan geçmeyin. Tabi kullanıp memnun olanlar da var denemek lazım. Onların da pingleri düşük bayağı. İstanbul'da fifa frankfurt sunucusuna 34 ms oynayan gördüm ama dediğim gibi ping spike sorunu vardı. Hatta videosu da var istersen bulup atayım.
Hocam Comnet'te ping spike sorunu yaşayan birden fazla kişi gördüm. İyice araştırma yapmadan geçmeyin. Tabi kullanıp memnun olanlar da var denemek lazım.
Onların da pingleri düşük bayağı. İstanbul'da FIFA Frankfurt sunucusuna 34 ms oynayan gördüm ama dediğim gibi ping spike sorunu vardı. Hatta videosu da var istersen bulup atayım.