"Gigabit" paketler ve 100 mbps'i 170 TL'ye satan Türk Telekom.![]()
"Gigabit" paketler ve 100 mbps'i 170 TL'ye satan Türk Telekom.![]()
bufferbloat düzelmiş gibi upload yaparkenBugün gittim Huawei ONT hiç yok kendim gördüm. Huawei kutuları vardı onlarda DSLAM için dedi. Sercom kutusu vardı ONT çıkarıp gösterdiler ellerinde Sercom var. Sonuça gelelim orada çalışan abi çok kafa adamdı. Amirini aradı bölge amirini aradı. Nokia dışında cihaz kabul etmiyor dışardaki fiber toplama kabini dedi. 1 hafta sonra bölge amiri gelecek istersen konuş dedi.
Ve evet bir sürprizim var. Orada çalışan abi 4 girişli ONT bir şeyler söylendi amirlerine. Sonra fiziksel olarak bir şey yapamayız dedi amirleri. Ben biraz ikna ettim abi deneme yanılma yapalım. Belki 4 girişli ONT ile çözebiliriz diye. Tamam deyip saha ekibinden birini aradı 15 dakika sonra geldiler 4 girişli ONT'yi taktılar sonuça gelirsek. Hala sorun devam ediyor.
ONT cihazı.
Eki Görüntüle 1130784
Test 1
Eki Görüntüle 1130780
Test 2
Eki Görüntüle 1130781
@erengore @TeknoFix29 @Ulunay @Takeshi Kovacs @ERYİGİTOGUZ
Bufferbloat düzelmiş gibi upload yaparken.
Tanrı kim? Kaçıncı katta oturuyor tanrı dediğin?Anlık bir şekilde oldu sonra devam tanrı katına çıkmaya.
Türknet ile 100tl ye hattımızın desteklediği kadar alma hayalimiz var. Yoksa telekoma kalsak 100 mgbt bile kullanamazdık."Gigabit" paketler ve 100 mbps'i 170 TL'ye satan Türk Telekom.![]()
Hocam bu cihazın markası nedir ? Nokia dışında cihaz kabul etmiyor demişler ya bu cihazda nokia mı ?Bugün gittim Huawei ONT hiç yok kendim gördüm. Huawei kutuları vardı onlarda DSLAM için dedi. Sercom kutusu vardı ONT çıkarıp gösterdiler ellerinde Sercom var. Sonuça gelelim orada çalışan abi çok kafa adamdı. Amirini aradı bölge amirini aradı. Nokia dışında cihaz kabul etmiyor dışardaki fiber toplama kabini dedi. 1 hafta sonra bölge amiri gelecek istersen konuş dedi.
Ve evet bir sürprizim var. Orada çalışan abi 4 girişli ONT bir şeyler söylendi amirlerine. Sonra fiziksel olarak bir şey yapamayız dedi amirleri. Ben biraz ikna ettim abi deneme yanılma yapalım. Belki 4 girişli ONT ile çözebiliriz diye. Tamam deyip saha ekibinden birini aradı 15 dakika sonra geldiler 4 girişli ONT'yi taktılar sonuça gelirsek. Hala sorun devam ediyor.
ONT cihazı.
Eki Görüntüle 1130784
Test 1
Eki Görüntüle 1130780
Test 2
Eki Görüntüle 1130781
@erengore @TeknoFix29 @Ulunay @Takeshi Kovacs @ERYİGİTOGUZ
Hocam bu cihazın markası nedir? Nokia dışında cihaz kabul etmiyor demişler ya bu cihazda Nokia mı?
Sercomm'da 93 üstü görmedim (Ethernet) ancak 5 GHz bandında 98'i de gördüm.Nokia G-240G-C.
Orada bana bunu temin eden kişi bana bölge amiri geldiğinde onla konuşman daha iyi olur dedi. Sercom Ont'yi belki verebilir dedi. Ama sorun hala devam ederse gel dedi.
O 93 büyük ihtimalle Fast Ethernet kaynaklı.Sercomm'da 93 üstü görmedim (Ethernet) ancak 5 GHz bandında 98'i de gördüm.
Bufferbloat'ım senin Nokia'ya göre daha iyi çıkıyordu. Hatta bayağı iyi çıkıyordu. Öyle ki @erengore ile karşılaştırmıştım. Daha iyiydi.
Şu anda da bulunduğum evde altyapı gözükmüyor. Kaç ay bekleyeceğiz bilmiyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.