Türk Telekom İndirme Hızı Sorunu

Eniscan Yanar

Hectopat
Katılım
16 Temmuz 2015
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Resimde de görmüş olduğunuz üzere internet hızım normalde 10'un üzerinde çıkıyor ve bir şey indirirken saniyelik indirme hızım 1 MB falan oluyor. Birkaç gündür hız testi yaparken internet hızının normal çıkmasına rağmen bir şey indirince çok yavaş iniyor ve internette video falan izleyemiyorum. IDM kurarak denedim ve en fazla 300 KB/s'ye çıktı. IDM olmadan saniyede 30 KB falan indiriyor. Sebebi ne olabilir? Yardımcı olur musunuz?
Dipnot: Modem modeli: Zyxel VMG3312-B10B
Bilgisayarda virüs taramaları yapıldı ve herhangi bir virüse rastlanmadı.

adsasdsad.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaynak izleyicisinden hangi program ne kadar internet harcıyor ona bak. Ayrıca indirdiğin bir programın auto update ayarı var ise interneti yavaşlatır.
 
Speedtestte normal dosya indirip yüklüyor fazladan yaptığı birşey yok bu sıkıntı senden değil dosya indirdiğin sunucuların sana uzaklığından kaynaklı mesela mega, google cloud, yandex gibi yerlerden indir son hızınla indirirsin çünkü yakınlarda sunucuları var ve hızlılar.
 
Ben de Türk Telekom kullanıcısıyım ve aynı modeme sahibim. Son 2-3 gündür bende de böyle sorunlar oluyor. Ama kısa zaman içerisinde düzeliyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı