Türk Telekom internet 1 aydır yok

Solomonn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. 1 aydır Türk Telekom tarafından internet yok, DSL ışığı yanmıyor. Başka sorunu yaşayanlar var mı? Geçen Türk Telekom arabasının 2 tane yeşil direk taşıdığını gördüm (dün), sizce sorun nedir?

Altyapı düzeltmesi olabilir mi? Müşteri temsilcisi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Arayıp sorsanız daha iyi olmaz mı?

Bilmiyorum sorunu.

Bizden önce bu soruyu Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ne sorun benimde yaklaşık 1 yıl önce böyle bir sorunum olmuştu mahallemize yeni hat döşediklerini ve internet hızımın artacağını söylemişlerdi yaklaşık 1 ay internetsiz durmuştum ama şuan hattım 300 mbps ye kadar destekliyor yüksek ihtimalle onarım, bakım veya yenileme yapıyorlar hata.

Benzeri bir sorun yaşamıştım daha önce. Müşteri hizmetlerine bildirmeni öneririm ama sadece o yetmez bulunduğun şehirdeki Türk Telekom şubesine gidip veya telefonla arayarak ısrarcı olmalısın. Bu şekilde çözmüştüm ben sorunumu.

Sordum her zaman 2 gün öteye atıyorlar
Kanıtlamak için ses kaydı alın. Telefondakinin haberi olsa daha iyi olur. Ses kaydını aldıktan sonra yine 2 gün sonra derlerse 2 gün sonra tekrar arayın ve yine ertelerlerse THH'ye başvurun.

Tamam teşekkürler ler

Müşteri hizmetleriyle konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…