24Mbps'lik paket var. 5Mbps indirme 0.70 yükleme alıyorum, arıyorum müşteri hizmetlerini 'ben burada bir sıkıntı göremiyorum' diyor. Nasıl düzeltebiliriz?
Hocam merhaba ilk olarak modeminiz uygun olmayabilir. Bende 2 modem var birisi 1 dowland 0.32 upload fakat Türk Telekom'un gönderdiği modem 12dowland 5 uploada kadar çıkıyor modem kaynaklı olabilir.
Benim de 24Mbps 6 upload var. Kendi modemimiz de 10Mbps 0.50 upload alıyorduk, modem değiştirdik TTNET'in vermiş olduğu modemde ise 22Mbps 5 üstü upload alıyorum. Ondan modemle alakalı olabilir değerler normal görünüyor.
Hocam merhaba ilk olarak modeminiz uygun olmayabilir. Bende 2 modem var birisi 1 dowland 0.32 upload fakat Türk Telekom'un gönderdiği modem 12dowland 5 uploada kadar çıkıyor modem kaynaklı olabilir.
Tamamdır şuan kapatma durumum yok 20 dk ye haber vereceğim. : )
Arkadaşlar kapattım açtım 2-3dk fakat değişen bir şey olmadı : (. Bir kaç gün önce dns ve ip mi değiştirmiştim şimdi aklıma geldi. Fakat değiştirdiğim ip ve dnsleri hatırlamıyorum otomatikte şuan ikiside. Ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
Güncel :/