L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Aralık 2020 #11 Zahidgf dedi: 24 Mbps kullanıyorum 27 aldığımda oluyor MB değeri olarak da kampanyama göre yüksek hız aldığım oluyor ya da daha beter değerler. Genişletmek için tıkla... Mbps ve MB/S Farkı hocam önce siz bu konuyu okuyun sonra cevap verin isterseniz.
Zahidgf dedi: 24 Mbps kullanıyorum 27 aldığımda oluyor MB değeri olarak da kampanyama göre yüksek hız aldığım oluyor ya da daha beter değerler. Genişletmek için tıkla... Mbps ve MB/S Farkı hocam önce siz bu konuyu okuyun sonra cevap verin isterseniz.
Zahidgf Kilopat Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Stüdyo Zahid 2 Aralık 2020 #12 Türk Telekom altyapılarda bazen değerler değişkenlik gösterir. Garip durumlar yaşanıyor örneğin sabah müşterim 4 Mbps kampanyasını kullandığı halde 12 Mbps kullandığı söyledi inanmadım sistemimde 4 gözüküyor ama bu durumlar yaşanabilir. lkm13_688 dedi: Mbps ve MB/S Farkı hocam önce siz bu konuyu okuyun sonra cevap verin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Teknik değerler Türk Telekom'a işlemiyor maalesef garip durumlar olası. Saygılar.
Türk Telekom altyapılarda bazen değerler değişkenlik gösterir. Garip durumlar yaşanıyor örneğin sabah müşterim 4 Mbps kampanyasını kullandığı halde 12 Mbps kullandığı söyledi inanmadım sistemimde 4 gözüküyor ama bu durumlar yaşanabilir. lkm13_688 dedi: Mbps ve MB/S Farkı hocam önce siz bu konuyu okuyun sonra cevap verin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Teknik değerler Türk Telekom'a işlemiyor maalesef garip durumlar olası. Saygılar.