Türk Telekom internet hızı düştü

mackberkk

Decapat
Tam olarak iki hafta önce müşteri temsilcisinin sözlerine dayanarak altyapı geldiğini öğrendik ve bize yeni modem aldırmasıyla beraber ADSL'den VDSL'e geçiş yaptık.

İlk bir hafta boyunca hiçbir sıkıntı yoktu, fakat son bir haftada internet hızı yarı yarıya düştü ve neredeyse sık sık kopmalar oluyordu. Dün aradığımda arıza kaydı oluşturdular. Bugün de beni teknik destek arayıp, alt yapının eski olduğunu ve bu hızı kaldıramadığını en optimal çözümün de ADSL'e geri dönmek olduğunu söyledi. (Ek olarak bugün itibarıyla, Ethernet ile bağlı olduğum bilgisayarda internet gözükmesine rağmen internet gerektiren hiçbir şey açılmıyor)

Ben bunları nereye şikayet edebilir, hakkımı nasıl arayabilirim? Böyle bir rezillik olabilir mi?

Tüketici hakem heyetlerine şikayet etmelesiniz eğer ki size bir öneride bulunup yeni öneride bulunmaları bence kazıktır.

Tüketici hakem heyetlerine şikayet etmelesiniz eğer ki size bir öneride bulunup yeni öneride bulunmaları bence kazıktır.

Evet, resmen kazıklamaya çalışıyorlar. Dün bir müşteri temsilcisi modemi kapatın dinlendirin değerler düzelir demişti hiçbir şey olmamıştı. Az evvel bunu yaptım açtım ve değerler normal gözüküyor. Bakalım kopmalar ve yavaşlamalar tekrarlayacak mı?.. Devam ettiği an THH'ye başvuracağım. Teşekkür ederim.

Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…