ardabardakarda
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Herkese iyi günler. Yaklaşık 1 hafta önce internetimin hızı ani bir düşüş yaşadı 40-45 Mbps olan internetim 1.50 civarlarına düşmüştü. Birkaç gün içinde bu 7Mbps'lere kadar çıktı fakat internet kullanılamaz halde idi. Dün Türk Telekom'dan ekipler gelip tüm portlardan hızları ölçtüler ve hepsinin olması gerektiğinden az olduğunu söylediler. Bunun belediye işleri ile kaynaklı olabileceğini belirttiler(kablo bakımı iş araçlarının dikkatsiz çalışması vb.). Dün internetimizin aralarından en hızlı olan porta çektiler ve hızımız bir süre boyunca 23Mbps idi. Şu anda hız testi yaptığımda 17download 3 upload gözüküyor, diyorum ki en azından inetrnette gezmek için güzel bir hız fakat hiçbir site hiçbir şekilde yüklenmiyor yükleniyorsa bile geç yüklenip bir süre sonra yüklenmemeye başlıyor. Biz bu internete 700tl/ay civarı ödüyoruz ama bu şekilde bir hizmet alıyoruz. Bunun için neler yapabiliriz? Ekiplerin gelmesi ne kadar sürer? Eğer böyle bir deneyim yaşadıysanız belirtirseniz sevinirim. (dün oyun oynarken oyundan ping sayacını açtım pingim 60-90 arası iken packet loss %35 civarlarıydı)
Son düzenleyen: Moderatör: