Türk Telekom internet hızı yükseltme

Emirhan6060

Femtopat
Katılım
4 Kasım 2023
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Türk Telekom internetimin haziran ayında taahhüdü bitiyor ve bugün mayıs ayı faturası çıktı ve ödedim yarın müşteri hizmetlerini arayıp taahhüdümü yeniletip internet hızımı da yükseltsem internet hızı ne zaman yükselmiş olur? Haziran faturasında mı yoksa birkaç gün içinde mi?
 
Mayıs başında kesilen fatura sizin Nisan kullanımınıza aittir. Haziran başında kesilen fatura da Mayıs kullanımınıza... Varsayalım taahhüdünüz 10 Haziran'da bitecek... Taahhüt yenileme bildiğim kadar taahhüdün son gününden 4 ay öncesinde başlıyor; yani siz henüz o zaman dilimi içindesiniz. Siz şu anda taahhüt verdiğiniz günkü fiyatlardan hızınızı anında yükseltebilir ve 10 Haziran'a kadar bu düşük fiyatlardan kullanım yapabilirsiniz. Ama en geç 9 Haziranda yeni taahhüt oluşturabilirsiniz ki o zaman göreceksiniz yükselttiğiniz hızın fiyatı sizin 10 Haziran'a kadar ödeyeceğiniz fiyatın epeyce bir üzerinde olacak ve de yeni taahhütünüz 9+9 aylık olabilecek (ilk 9 ay bir fiyat, 2. 9 ay daha da yüksek bir fiyat...) Diyelim şu an 100 Mbps'lik tarifedesiniz ama bunu bugün 200 Mbps'ye yükselttiniz (10 Haziran'a kadar kullanılmak üzere). 9 Haziran'da vereceğiniz yeni taahhüt herhangi bir hızda olabilir.

Not: Yeni taahhüt için 9 Haziran tarihi kanun hükmünde değil. Atıyorum 1 Haziran'da ya da 5 Haziran'da yapılabilir. Bunu on line olarak yapabilirsiniz ama MH ile de bir görüşün. MH'a da benzersiz ikna kampanyasından faydalanmak istiyorum" deyiniz... İki taraftaki fiyatlar farklı olabiliyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı