Çözüldü Türk Telekom internet ile Discord'a girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gaziwwq

Decapat
Daha fazla  
Biliyorum forumda onlara konu var, ancak hiçbiri benim sorunumu çözmedi DNS değiştirince herhangi bir şey değişmiyor, VPN kullanınca aşırı ping çıkıyor. GoodbyeDPI da problem yaşayan bayağı kişi olmuş. Discord'a ping çıkmadan nasıl girebilirim? skype/ts önermeyin hiçbiri DC'nin yerini tutmuyor. Türk Telekom kullanıyorum bu arada.

Çözüm
Ping çıkıyorsa bence chrome üzerinden girmeni öneririm. Biraz daha kısıtlı bir kullanım ama ping çıkmaz muhtemelen. Adguard Vpn i uzantılara kurun.
Sonra girin ve hesap açın, ondan sonra bağlanın ve discorda chrome üzerinden girin. Onaylama e postasını yine chrome üzerinden gmaile girerek yapın. Sadece chrome da çalışıyor uzantı, masaüstüne vs. bir etkisi yok. Eğer istersen dediğim gibi chrome dan gir.
Ping çıkıyorsa bence chrome üzerinden girmeni öneririm. Biraz daha kısıtlı bir kullanım ama ping çıkmaz muhtemelen. Adguard Vpn i uzantılara kurun.
Sonra girin ve hesap açın, ondan sonra bağlanın ve discorda chrome üzerinden girin. Onaylama e postasını yine chrome üzerinden gmaile girerek yapın. Sadece chrome da çalışıyor uzantı, masaüstüne vs. bir etkisi yok. Eğer istersen dediğim gibi chrome dan gir.

Çözüm
Ping çıkıyorsa bence Chrome üzerinden girmeni öneririm. Biraz daha kısıtlı bir kullanım ama ping çıkmaz muhtemelen. AdGuard VPN'i uzantılara kurun.
Sonra girin ve hesap açın, ondan sonra bağlanın ve Discord'a Chrome üzerinden girin. Onaylama e postasını yine Chrome üzerinden Gmail'e girerek yapın. Sadece Chrome da çalışıyor uzantı, masaüstüne vs. bir etkisi yok. Eğer istersen dediğim gibi Chrome'dan gir.

Cevabın için teşekkür ederim, deneyip dönüş yapacağım.

Çözdüm teşekkürler ancak web üzerinde ise çok takılma oluyor ona da katlanacağız artıkz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı