Türk Telekom internet kutusu

Başvuru komşu yaptı. Ben yarın müdürlüğü arayıp soracağım. Az önce internetim DSL ışığı gitti geldi .

Hocam bir de önceki mesajlarda, eğer ince fiber kablosu gelirse itiraz edeceğim demişsiniz de, bu projeler yapılırken belirli bir bütçe var, onun onayı ve malzeme belirlenmesi var. Eğer öyle bir şey olursa sizin itirazınızla değiştirebileceğinizi zannetmiyorum. Hatta elinizdekinden bile olabilirsiniz. Keza kalın kablo ile bir farkı yok.

Hocam tek fiber kılını sitedeki tüm binalara dağıtısalar ki öyle bir şey yapmazlar. O zaman tabiki itiraz edecek. Her binaya 1 fiber kılı dağıtır zaten ekip. Tek fiber kılını birden fazla binaya dağıtma gibi bir şansları yok zaten.

Evet, zaten ondan bahsetmiştim. Her binaya 1 adet drop kablo. Örnek olarak aşağıda atacağım görselde aslında fiber ek yapıldığının göstergesi herhalde. 3 yan apartmanıma konulmuş olan bu ek kutusuna kalın turuncu fiber kablosu gelip oradan diğer apartmanlara drop kablo ile bağlantı sağlanıyor maliyet açısından sanırım. Doğru mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…