Türk Telekom İnternet Sorunu

Bağlantı ADSL2+ olarak sağlanmış. Altyapınız VDSL destekliyor fakat pek verimli değil. Snr değeri sınıra yakın.
Ping sorununu için ;"Pingplotter" programını indirmeniz gerek. Modeme kablo ile bağlanıp oyun oynadığınız ip için sorgulama yapın. Program sürekli tracert sorgusu yapıp , ping ya da loss sorunu olup olmadığını kontrol ediyor. Varsa sorun nerede olduğu görünüyor.

merhabalar. sizden rica etsem bnm değerlerime de bakarmısınız ? ben türknet vdsl kullanıyorum. 100mbps civarı hız geliyor, ben de 1.6. oynuyorum sonra 1 haftadır pingim 15 i geçmezken oyunda aşırı loss ve choke çıkıyor. testini yaptığım server www.csduragi.com genelde bu serverlarda oynuyorum.

Dosya Ekleri

• modem istatislikleri.png
    modem istatislikleri.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 44
  • www.csduragi1.jpg
    www.csduragi1.jpg
    179 KB · Görüntüleme: 33
merhabalar. sizden rica etsem bnm değerlerime de bakarmısınız ? ben türknet vdsl kullanıyorum. 100mbps civarı hız geliyor, ben de 1.6. oynuyorum sonra 1 haftadır pingim 15 i geçmezken oyunda aşırı loss ve choke çıkıyor. testini yaptığım server www.csduragi.com genelde bu serverlarda oynuyorum.
Operatörünüzden hızınızı düşürmesini isteyin. SNR Margin alt sınıra dayanmış durumda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı