Türk Telekom İnternet Sorunu

Shoni

Hectopat
Türk Telekom 12 Mbps bir paket alalı 1 ay oldu daha önce kullandığım TTNET'te bir sıkıntı yoktu ve şu an hız sıkıntısı vardı 3Mbps alıyorum artı olarak bugün internete hiç bağlanamafım DSL yanıp sönüyor neredeyse her gün müşteri hizmetlerini arıyorum çözülmedi ne yapayım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200501_194050_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200501_194050_com.android.chrome.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu tarz durumlarda ISS değiştirmek veya ISS ile sürekli iletişim kurarak probleminizin giderilmesini sağlamaktan başka çareniz yok. Forumlarda çözüm bulabileceğiniz bir sorun değil. Bağlantılarınızın doğru yapıldığından ve modeminizin arızası olmadığından eminseniz sizin tarafınızdan çözebileceğiniz bir sıkıntı yok.

Türk Telekom 12 Mbps bir paket alalı 1 ay oldu daha önce kullandığım TTNET'te bir sıkıntı yoktu ve şu an hız sıkıntısı vardı 3Mbps alıyorum artı olarak bugün internete hiç bağlanamafım DSL yanıp sönüyor neredeyse her gün müşteri hizmetlerini arıyorum çözülmedi ne yapayım.
Hattınızda sorun var, Türk Telekom kaynaklı bir sorun değil gibi.

Hattına daha bakmadılar aşama aşama bakıyolarmış ve 1 aydır santrali güncelliyorlar sonra ankastre sonra ev hattına bakıyorlarmış galb bir 2 seneye internet düzelir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı