Türk Telekom internet yavaşlama ve yüksek ping

Süleyman17

Hectopat
Merhaba, yaklaşık 4-5 yıldır TT kullanıyorum. İnterneti telefon direğinden direk kablo ile modemden alıyorum. Ancak son zamanlarda aşırı ping dalgalanamsı ve internette ara ara aşırı yavaşlama yaşıyorum. Direkten aldığım bakır kablonun eskime durumu var mıdır? Değiştirsem olumlu yönde düzelme olur mu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık 4-5 yıldır TT kullanıyorum. İnterneti telefon direğinden direk kablo ile modemden alıyorum. Ancak son zamanlarda aşırı ping dalgalanamsı ve internette ara ara aşırı yavaşlama yaşıyorum. Direkten aldığım bakır kablonun eskime durumu var mıdır? Değiştirsem olumlu yönde düzelme olur mu sizce?
Bakır kablo eskiyebilir ve buna bağlı olarak çeşitli sıkıntılar olabilir.

Aramıza hoşgeldin. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı