Türk Telekom "İnternet yok güvenli" hatası

Buğra Akıllı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Nvidia RTX 3060
İ5 12100f
Asus H610-m
XPG VALOİR AİR
Selamünaleyküm arkadaşlar internet yok, güvenli hatası alıyorum. USB dongle kullanıyorum, ne yapmam lazım?

16873373762133477469633364853221.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka bilmiyorum ama şunu bir dene olmazsa eski haline getir.
  1. Ağ ve paylaşım merkezini aç.
  2. Bağlantılar bölümünü bul ve bağlandığın Wi-Fi tıkla.
  3. Bağlantı durumu penceresi açılacak.
  4. internet protokolü sürüm 6'yı (tcp / IPv6) diye bir şey olacak onun tikini kaldır.
  5. Değişiklikleri kaydet.
Dediğim gibi olmazsa eski haline getirmeyi unutma.

Modeminiz bilgisayarınıza otomatik olarak DHCP'den IP adresi tanımlamamış olabilir. Bilgisayarınız için LAN'ıza uygun bir statik IP adresi ataması yapabilirsiniz. Sağ taraftaki bilgileri doldurmak için modeminizin kaçtan kaça ip adresi verdiğini bilmeniz gerekecek ama muhtemelen 192.168.x.110 yapmak işe yarayabilir.
X sayısı ise modeminizin arayüzüne girerken kullandığınız adresin 3. parametresi yani benim modemime girerken kullandığım 192.168.1.1'deki 1 sayısı gibi.
255 ile başlayan rakamları değiştirmenize gerek yok.
Alt tarafta dns'nizi 8.8.8.8/8.8.4.4 yapın.
1687338826369.png

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Maalesef işe yaramadı

Pek anlamadım alt tarafı dediğiniz gibi yapmıştım ama üst taraf otomatik durumda

Son düzenleme:
Önemli olan üst taraf zaten neyse ben size bir video önereyim onu baştan sona izleyip düzeltin ve elle ip atamayı öğrenin çoğu internet bağlantısı sorununu çözer.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı