Ağdaki diğer cihazlara bir virüs bulaşabilir mi?

Daha fazla  
İki adet masaüstü bilgisayarım bir adet diz üstü bilgisayar ve bir adet telefonum var. Hepsine ev internetim bağlı ben bir adet bilgisayarımdan özel bilgilerimi içeren tüm şeylerimi silip bu bilgisayara oyunindirvıp'den sevdiğim eski çocukluk oyunlarımı kurup PES 2013 gibi eski güzel oyunları yükleyip oynamayı planlıyorum. Bu oyunların hepsi korsan virüs mutlaka var. Benim korkum ben bu oyunları indirip kurup oynayacağım fakat bilgisayar virüsü kaptığında bu virüs diğer masaüstü bilgisayarıma diz üstü bilgisayarıma ve telefonuma bulaşır mı?

Oyunindirvip her zaman oyun indirdiğim sitedir şu ana kadar bilgisayarımda 1 gram zararı olmadı bence güvenebilirsiniz siteye.

Hocam bence bu kadar derin düşünmeyin PES 2013 gibi oyunlar uzun uzun yıllardır ortalıkta olmayan oyunlar bu oyunları bence çok temiz indirebileceğiniz siteler vardır. Eğer fake download butonlarına falan basmazsanız bu kadar derin, ağ üzerinden diğer cihazlara virüs atan bir yazılım indirmek başarıdır. Sanmıyorum böyle bir olay yaşayacağınızı. Daha geçen arkadaşım Dying Light Beast indirmiş crackli, oyun daha yeni cıktı. Tabii bunu önermek için söylemiyorum ama 12 yıllık bir oyundan virüs bulaşacagını bile sanmıyorum açıkçası. Yine de temkinli olun yanlış sitelerden indirme yapmayın.

Virüs tek bir bilgisayara bulaşır. Oyun dosyalarını yüklemeden mutlaka tarama yapıp indirin. Tarama verileri düzgünse o zaman oynayın aksi taktirde virüs kapabilirsiniz.

Hocam bence bu kadar derin düşünmeyin PES 2013 gibi oyunlar uzun uzun yıllardır ortalıkta olmayan oyunlar bu oyunları bence çok temiz indirebileceğiniz siteler vardır. Eğer fake download butonlarına falan basmazsanız bu kadar derin, ağ üzerinden diğer cihazlara virüs atan bir yazılım indirmek başarıdır. Sanmıyorum böyle bir olay yaşayacağınızı. Daha geçen arkadaşım Dying Light Beast indirmiş crackli, oyun daha yeni cıktı. Tabii bunu önermek için söylemiyorum ama 12 yıllık bir oyundan virüs bulaşacagını bile sanmıyorum açıkçası. Yine de temkinli olun yanlış sitelerden indirme yapmayın.

Sitenin yorum kısmı var zaten oyunindirvip başka Torrent sitelerden alıp kendi sitesine ekliyor oyunu güvenlimi dersen genelde kendileri deneyip öyle koyuyorlar Torrent'leri.

Sitenin yorum kısmı var zaten oyunindirvip başka Torrent sitelerden alıp kendi sitesine ekliyor oyunu güvenlimi dersen genelde kendileri deneyip öyle koyuyorlar Torrent'leri.

Ben de oyunindirvip'den indirme yaparım daha bir sorunla karşılaşmadım. Ama dediğiniz gibi yabancı sitelerden alıyolar toreentleri kendi sitelerine atıyolar. Açıkçası bazen tedirgin ediyor denemişler midir oyunda virüs var mı diye.

Ben de oyunindirvip'den indirme yaparım daha bir sorunla karşılaşmadım. Ama dediğiniz gibi yabancı sitelerden alıyolar toreentleri kendi sitelerine atıyolar. Açıkçası bazen tedirgin ediyor denemişler midir oyunda virüs var mı diye.

Yani yeni çıkan oyunları almak yerine geldiyse oradan indiriyordum şu ana kadar en kücük sorun çıkarmadı benim yönümde tabii sorun yaşayan var mı bilinmez ama güvenli olduğunu kendi yönümden söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı