Türk Telekom interneti yavaşlatıyor mu?

Daha fazla  
Geçen ay Türk Telekom'dan sınırsız internet paketi aldık ve arkadaşım sınırsız olması bir şey değiştirmiyor belli bir kullanımdan sonra internetini yavaşlatıyorlar dedi. Benim de kafama takıldı gerçekten böyle bir şey var mı diye aşartırdım ama hiçbir sonuç bulamadım. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?

AKK AKN diye diye değişik terimler ürettiler. Hala devam ediyor bir sınırı aşarsanız " 'a kadar" olan hızınızı düşürüyorlar.

Yavaşlattıklarını sanmıyorum ama sanıyorumda kafam karışık biz 16 Mbps'den 24 Mbps'ye geçtik arada çok fark yok ama ilk hafta sabit 2.9 3 Mbps ile indirirken şu an 1.8 - 2 arası indirmem var.

Hocam onlar kaldırıldı, öyle bir şey varsa hakkınızı arayabilirsiniz.
Geçen seneye kadar gördüğüm paketler vardı arkadaşımı kurtardım 1100 lira mı ne cayma bedeli istemişlerdi Türknet yeni müşteri kazandı.

Geçen seneye kadar gördüğüm paketler vardı arkadaşımı kurtardım 1100 lira mı ne cayma bedeli istemişlerdi Türknet yeni müşteri kazandı.
TürkNet pahalandı bence. 1100TL cayma bedelini düşürmenin bir açığını buldum da yayınlarsam muhtemelen açığı giderirler. :D

Geçen ay Türk Telekom'dan sınırsız internet paketi aldık ve arkadaşım sınırsız olması bir şey değiştirmiyor belli bir kullanımdan sonra internetini yavaşlatıyorlar dedi. Benim de kafama takıldı gerçekten böyle bir şey var mı diye aşartırdım ama hiçbir sonuç bulamadım. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?

Böyle bir şey olamaz Türk Telekom'da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı